Nhrr Nurrrr10 magvital kullandım 10. Haftada başladım pek işe yaramadi. Doktor değiştirdi magnimore plus çok iyi geldi. Şu an 19 haftalığım.
Merry12 Nhrr merhaba karnınızda mı kasılmalarınız oldu yoksa ben 18 haftalıkken istedim doktorum çok erken bebek için veremem dedi 24 haftalığım daha yeni başlayabildim
selencinaar Nurrrr10 bana da bakmadı açıkçası ihtiyacın yok dedi birkaç kez belim ağrıdı istedim erken daha dedi ve kabızlığı önler diyolar ama ben şuana kadar öyle bi sorun yaşamadım kayısıyı hayatımdan hiç çıkarmadım sanırım ondan 🤷🏼♀️😄
Nurrrr10 Yeldabanu aslında bana da magnorm verdi 28. Haftadayım ama bence bu tek başına yeterli gelmiyor sizinkinden mi kullansam diye düşündüm
Emineeyigit gmz0007 Ben normalde kullanmıyordum ama 32. haftadan sonra geceleri ayaklarıma kramp girmeye başladı doktora söyledim o da magnezyum verdi
Nurrrr10 Merry12 hayır kasılmam hiç yoktu doktorum bebek için de faydalı dedi ve kabızlığı da önler dedi
Nhrr Merry12 evet hem kasılma vardı hem kabızlık vardı ikisine de iyi geldi. Dediğiniz gibi ilerleyen haftalarda veriliyor.
Merry12 Nurrrr10 anladım her doktorun tedavi ilaç şekli farklı tabi sağlıkla kucaklayın inşallah bebeğinizi