iremm00 45 binlik alışveriş yapicam ama nasıl yaparım bilen varmi yada yapılır mı yani bana bilgi verecek olan
Gzde_defne iremm00 ben 4 bine yakın yapmıştım sorun çıkmadı ama yeni yasa çıkmıştı sanırım alt ve üst sınırı var diye biliyorum.45 binlik değer ise mutlaka gümrüğe takılır dikkatli olmakta fayfa var.4.5 farklı kişi birleşip yapın isterseniz
littlemiddle Başlığa bin yazmışsınız aman dedim kim bu 🤑 Bildiğim kadarıyla alt limit var, 400-500 lira gibi. Alışveriş yapanlar daha net bilgi verirler, ben hiç denemedim.
usenmedimyaptimbirvelet iremm00 hayatım 45 bini şahsen temuda harcamazdım. Çünkü malları o kadar kaliteli değil:(
babyUras_ iremm00 ay 45 binlik alisveris yapcaksan burdan yap direk . Alanlarin coğu memnun değil ürünlerden .
surprizbebe iremm00 45 bin liralık alışveriş yapamazsın. Üst limit var 2000 tl yanlış hatırlamıyorsam. Devlet sınır getirdi çünkü niye ucuz alışveriş yapalım dimi😠
Symdnz1 iremm00 Arkadaşım geçen hafta yanımda açtı temu kargosunu. Görseldekilerden küçük, kalitesiz geldi her şey. İlk ve sondu alışverişim dedi. O kadar harcama sen bilirsin ama