Hhh03 ilknur_dmrl1 bana böyle bi açıklama yapmadı canım haziranda düşüğüm var bende genetik testlerimi yaptırdım pıhtılaşma çıktı hamile olduğumu öğrendim ve kontrole gittim pıhtılaşmadan dolayı başlattı iğne ve coraspirine
ilknur_dmrl1 Hhh03 bana böyle dedi doktorum 22 haftalığım. Tam beslenemediği için coraspin verdi ve şekerli şeyler yeme dedi.
melegim01_ gizemm0688 bende sorun yasadım düzeltmeye kac defa yolladılar rapor cıkartacaksn mutlaka doktorun tanıyı kaç haftalık oldugunu sisteme yazsın yoksa eczanede ücret ödemek zorunda kalıyorsunjz 1000 lira
2633 Hhh03 ay ne güzel cesaretine hayran kaldım şifa olsun inşallah 🥰 kendin vurabildiysen bı defa hep vurursun
Gamze96 cLearQueen benimde morardı hematom diye Google dan baktım baya aynısı bnmde resimlerdeki gibi göbeğim morardı baya
cLearQueen Gamze96 gecmis olsun canım. Doktoruna gösterirsen ilaç yazar benimki yazdı düzeldi çok sükür
Deniiizzz Gamze96 hirudoid jeli de tavsiye ederim arkadaşım bir araştır. Doktoruna da sor istersen çok iyi geldi bana morluklarım çok azaldı düzenli sürünce.
Gamze96 Aysell47 bacağa vurulmuyor diye biliyorum ama kol yada göbek demişti doktor size doktormu dedi
Nart Hhh03 ilk 4 ay karnımdan vuruldum arada yanımda biri varsa koluma yaptırdım.en acımayan yer karın bacak çok acıyor kol da öyle hemen sertlikler oluşuyor kolda en azından bende öyleydi. Mecbur yapıcaz sonuna kadar bebeğimiz için değer🙏
Gls_bnl Hhh03 doktor bana akşamları ve sadece gobekten yapmalısın dedi. Biraz açıyor ve bazen morariyor. Normalmiş. Korkma sende. Allah yardımcımız olsun.
Hhh03 Gls_bnl Amin inşallah canım bende 2 gibi iğneyi yapıyorum 9 gibi coraspirin içiyorum bişey fark edermi acaba ya doktor bişey demedi saat için
Gamze96 Hhh03 ben öğlen hap içiyorum gecede iğne yapıyorum ikisinin arasında 8 saat olsun demişti doktor