Aysnragc Aysgll1 lökosit idrar yolunda enfeksiyon diye biliyorum ben bende de yüksek çıkmıştı çünkü doktor enfeksiyon var demişti
Melisa2907 Aysgll1 enfeksiyonla alakalı herhangi bir şey söylememişti. Bakteri değerine bakıyolar sanırım onun içinde ama bu değerlerin yüksekliğiyle enfeksiyonla alakalı olduğinu düşünmüyorum.
Aysgll1 Melisa2907 eğer öyleyse rahatlayabilirim 🥹 Çünkü internetten araştırdığımda enfeksiyon çıktığı yazıyor en İyisi fazla kurcalamayayım
Melisa2907 Aysgll1 aksi bir durum yada enfeksiyonda zaten bilgilendiriyor doktorlar. Ben arkadaşımada sorduğumda gebelikte yükseklik normaldir dedi kendisi hemşire. Içinixi ferah tutun☺️❤️🙏🏻 kaç haftalıksınız?
Huzurluve Enfeksiyon başlangıcı var siz de 25 yüksek bı deger de. bu doktorlar neden hafife alıyor böyle değerleri anlamıyorum. Benim doktorun 4- 5 bile olsa hemen probiyotik takviye veriyor.
Huzurluve Size ilk tavsiyem Dr değişimi.eger şekeriniz çok yüksek değilse dut kurusu kaynatıp içebilirsiniz haftada 1 kere yapıyorum. Doktorunuzdan enfeksiyon için şase yazmasını isteyebilirsiniz