KurabiyeninAnnesi123 Elif-ada- sonuca göre negatif canm ama burda sonradan yükselende oldu o yüzden 2 3 gün sonra tekrar kan ver kesinleştir o zaman kesin sonucu görürsn en dogrusu kan sonucu cok yalanci test ckti🤦🏼 Allag gönlündekini nasip etsin güzzel haberle gel ♥️
myavocado Elif-ada- malesef bu sonucunuz negatif, bat 3′ü ise yükseleceğini ben zannetmiyorum olsa kanda çıkardı
Bigsecret3 Mrvsmt2502 prodoctor yanlış cikarmouor cnm days doctor artı Med vs gibi olanlar çıkarıyor 🥰🥰
Elif-ada- Mrvsmt2502 Değer kafama takıldı ilkkez böyle çıktı normalde görüldüğü gibi 2 den küçüktür cikardi
Mrvsmt2502 Bigsecret3 bende artı medle öğrenmiştim . Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hanımefendininde yükselir 🥰
Bigsecret3 Mrvsmt2502 öyle tabii ki de ben de ona bakarsanız kızımı artımed kaset ile öğrendim ama erken gebelik testi yanıltı
Femay Elif-ada- silik çizgi çıkıp nasıl böyle çıkabiliyor o test erken gebelik testi mi acaba normal mi yoksa
Elif-ada- Femay Erken prodoctor güvenilir bir test daha önce çok yaptım hiç silik çizgi çıkmadı bugün çıktı sounucumda böyle 🙁
Elif-ada- myavocado Anlıyorum ilk defa başında kucuktur olmadan 2.93 çıktı acaba dedim yokken hep 2den küçüktür çıkıyordu hayırlısı olsun Allah buyuktur