Dnzg1 Kızlarrrrr ben mide bulantısından hiç su içemiyorum 8 haftalığım ama günde 1 bardak zor içiyorum sizce sorun olur mu ? Benim gibi olan var mı. Çok korkuyorum zararı olur mu
Beydanur01 Dnzg1 en azından içine sevdiğin meyveleri atarak içmeye çalış su çok önemli 1 bardak çok az
Aylaa123 Dnzg1 1 bardak hem sizin için hemde bebek için çok yetersiz içini meyvelerle tadlandırıp mutlaka içmeye çalısın
Tugbayrakdar Dnzg1 Hiç icemiyorsaniz mutlaka serum yiyin vucut susuz kalmasın az az için ki mideniz bulanmasin
01Hacer01 Dnzg1 bende öyleydim ilk 12 hafta pek su içmedim açıkçası bende korkutordum 13 haftayı geçince normale döndüm şimdi bol bol içiyorum
Semasvtkn 3girlsb 35 haftalık oldum kusmalarım hiç bir zaman son bulmadı kişiden kişiye değişiyor sanırım
gmz10 Dnzg1 inşallah işe yarar ve bulantıların da geçer hemen, zor bir dönem ama bitiyor bulantılar bir gün☺️
durugunes1 Dnzg1 bende senin gibiydim hepsi geçecek merak etme 😊 doğal meyve suyu içebilirsin portakal suyu mesela portakalı sıkıp kendin hoşaf yapabilirsin meyveden onu süt içebilirsin birazcık bal ya da pekmezle tatlandırarak bende içemezdim su kokuyo gibi gelirdi evet zor ama içmeye çalış canım susuz kalma bu sefer serum takmak zorunda kalırlar❤️
Dnzg1 durugunes1 inşallah geçer bir an önce teşekkür ederim 😇 bulantı için hap kullanıyorum ama sudan tiksindim işte çok zor geliyor
Aysedamlac Dnzg1 haklısınız bende öyleydim yavas yavas arttırmaya calısın az su içmek idrar yolu enfeksıyonunu desteklıyor maalesef gebelıkte sık sık karsılasılıyormus , bu bi süreç tabi yavas yavas gundem gune biraz daha içmeye gayret edin geçeçek allahın izniyle
Tugbayrakdar Dnzg1 ben acile gidiyordum bulantjm kusmalarim var bir şey yiyip içemiyorum serum takar misiniz diyordum 3 4 sefer gittim öyle canim
Betty1234 Dnzg1 bende cok icemiyordum 7 kilo verdim ilk 12 haftada Suan 15.haftadayim Sizin haftalarinizdayken cok susuz kaldim ama arada hastanede serum ile su aldim Oyle yapabilirsiniz