Nurella07 babycom456 ayyy inşallah hiç geçmeyecek mis gibi geliyor bana daha başındayız ama bezdim diye bilirim bittim resmen
Nurella07 Hasretsu YouTube de haftalara uygun egzersiz ler var ordan yapıyorum genelde ama bazen pilim bitiyor nasıl gecicek bilmiyorum psikolojim bozuldu 😃
Nurella07 babycom456 valla daha bisey olmasın mümkünse zaten kasık ağrısı bulanti halsizlik hepsini çekiyoruz daha ne olabilir kaldıramam herhalde artık doktorum prillam verdi bulanti için zorlaninca kullan dedi ilk defa bugün kullandım artık
Nurella07 Hasretsu bazen yapamiycak raddeye geliyorum o kadar bitkin düşüyorum ki ilk hamileliğim ama bu kadar zorlayacağı aklımdan geçmezdi 9 ay olana kadar herhalde bitmiş olucam ben 😃 erkenden pes ettim
Nurella07 Hasretsu kendimi iyi hissedince yapabiliyorum ama ağır şeyler yapamıyorum direk tiksiniyorum bünyem de çok nazik tir bu konuda
Susu61 babycom456 bende 6+5 haftayim aynı ne yersem yiyeyim midem bulanıyor sürekli kendimi rahatsız hissediyorum
Hasretsu Nurella07 anladım canım ya öyleyse kendini hiç zorlama bebişede kendine de eziyet tadını çıkarmaya bak
Sncmn Kizlar ben 5 haftalikken kesem 3.22 mm ydi sizin kacti acaba bana cok kücük geldi kese sizcede oyle degilmi İki hfta sonra gel dedi Cok korkuyorum bebektw gorunmedi dogal olarak kese cok minikti
Nurella07 Hasretsu malsf öyle yapıyorum bütün gün az da olsa yiyip uzaniyorum biraz egzersiz biraz meditasyon sonra şarj bitti 😃
1Anneadayiiii babycom456 ben ediyorum işte tombalak gibiyim 😂😂 daha 6 haftalık bebemle sanki 5 aylık gibiyiz 😂
babycom456 1Anneadayiiii bende bugun video gördüm , mideniz bulanıyosa vücut yemek istemiyo yemeyin diyo kadın ama napayım cok açım 😅😅