Anikbina maalesef ben sadece sancı ile gittim acilma yok neredeyse diyip eve yolladılar ertesi gün sancidan uyuyamadım ve ağlamaya başladım istemeden ağlayınca doğum o gün olacak demekmiş bunu da orda öğrendim sonra hastaneye gittim acilmam çok azdı fakat rahim ağzım yumuşaktı doktor bugün açılırsın seni yatıralım dedi en kötü sabaha doğurmuş olursun denildi sanci odasında 4 cme geldim sonra oda da nişanim geldi 2 saat kadar sonra da suyum geldi direk doğumhaneye gittim biraz da orada sancı çektim 8 cmden sonrası zaten şu gibi akıp gidiyor. Birde eğer devlette normal yapacaksan sana tavsiyem ebe işte anlatıyor şu pozisyon daha iyi daha kolay falan diye ben hepsini denedim ama en iyisi ben kendimi nasıl rahat hissedeceksem o pozisyonda bir başkasına iyi gelen sana gelmeyebilir düşün ben ne şekilde rahat eder hangi pozisyonda daha rahat doğum yapabilirim o pozisyona geç ve Bi avazda doğur insallh 🙏 çok zor değildi doğum sancı biraz kötü maalesef iki gun kadar cektim sanciyi ,doğum kağıdında 10 dk yazıyordu doğum sürem ama şöyle ki bebeğin başı geldikten sonra zaten Bi bakmışsın şak diye doğrmuşsun