Vlog1345 Herkese merhaba. 18 haftalığım şuan ve hala bebeğin tekmelerini hissedemedim. Acaba çok mu erken bunun için, daha ilk hamileliğim. Sizler ilk hamilelikte kaçıncı haftada net olarak hissettiniz
Aylaa123 Vlog1345 ben 16 da hissetmeye başlamıstım ama 20 24 haftalara kadar gayet normal herkesin hamileliği farklı erken yada geç his olabilir kıyaslama yapmayın kimseyle plesantanın durumu yada kiloda etkili olabiliyor bazen his olmamasında 🌸
Ayysuu Vlog1345 ben 15 ve 16 haftalarda hıssetmeye başladım tekme ve kafasını dayıyodu suan 20 haftalık olduk hala aynı hareketlerı ılk gebelık oldugu ıcın hıssetmemen normal gerçi benim de ilk ama belkı de kesen geniştir ondan ziyade ılk gebelıkde geç hıssedılır cok takılma
Asi_07 Vlog1345 ilk gebelikte 20 hafta ve sonrası hissediliyor ben ilkte 20 haftalıktı hissetmeye başladım bu gebeliğimde 16 hafta da net olmasa da hissetmeye başladım bikaç hafta sonra hissetmeye başlarsınız
KurabiyeninAnnesi123 Vlog1345 ilk kizimi 16 da 2. Kizimi 17 de hissetmeye başladm her hamile bir degil kimisi 20 den sonra hissediyor 24. Haftaya kdr normal bir durum eli kulagindadir minik dokunma şeklinde hissetmeye başlarsn kuzum
Ebbruc Vlog1345 ben ilkinde 19.haftada hissetmeye başladım yavaş yavaş, bunda da 17.haftada hissettim, doktorlar 24.haftaya kadar normal diyor bu duruma
kubccc61 Vlog1345 benimde ilk gebeliğim 20. haftada hissetmeye başladım. yarın 27 haftalık olacak hala düzenli değil canı isterse hareket ediyor istemezse hiç etmiyo 😓