Nazo77 Bulunduğum şehirde pek bebek mağazası yok olsada sitede olan ürünler burdakilerde yok.Açıkçası mağaza gezmeyide pek sevmiyorum alınacak olanlar belli zaten eve sipariş vereyim diyorum.Ama emin olamadım kalitesinden.Önerebileceğiniz sayfalar var mı?
Aylaa123 Nazo77 hepsiburada trendyoldan alıyorum herşeyi e bebekten civilden hm den felan instagram sayfalarına güvenmiyorum iadeyle felan çok uğraştırıyolar
yeni-annelik Nazo77 oh la la koala, duhababy, little gusto, tinylamb, mamma dada, tontirik bu sayfalardan çok alışveriş yaptım hepsi çok güzeller
Nazo77 Melike1001 Hangi sayfalar?Tulum almak istiyorum ama genelde tek taraflı çıtçıtlı yada fermuarlı oluyor oda altını değiştirken sorun oluyormuş sanırım.Seçenek öyle azalıyor ki böyle alt üst takımda bakıyorum mecburen.Birde kış bebeği için alttan zıbın ve külotlu çorap yeterli olur sadece zıbın sanki üşütür gibi geliyor.
Melike1001 Nazo77 e bebektenten bakıyorum şuan ama değişimi var mı bilmiyorum ama genel olarak trendyol dan çok memnunum alışveriş konusunda hiç problem yaşamadım
Nazo77 Melike1001 Ebebekte kalite çok değişiyor ya alt olsa üst olmuyor hiç sevmedim ben takımlı yada tulumlu başka markalar daha iyi gibi
Melike1001 Nazo77 yakınımda şubesi var zaten önce gidip oraya bakmayı düşünüyorum sonra ordan baktıklarımı netten alacağım çünkü online alışverişte avantajları fazla olabiliyor