Minikfasulyem_1 Kızlar selamm yarın 13. Haftaya giriş yapıyorum iki gündür falan karnım tatlı tatlı kaşınmaya başladı 1 aydır yağ kullanıyorum zaten sizde ne zaman başladı kaşıntı?
Baby_B Minikfasulyem_1 erken baslamis kasintilar 15.haftadayim mutlaka dustan sonra özelliklle suruyorum biooil yagi Bol su da icin mutlaka
Krmyslts Haftada başladı ve aşırı çatlamam oldu ama ebe kaşımamam gerektiğini söylemişti. Şuanda 26 haftadayım ve harita gibi oldu karnım 😕
Minikfasulyem_1 Baby_B bende bio oil kullanıyorum akşamları duştan sonra sabah uyandığımdada sürmeye gayret gösteriyorum kimininde 20. Haftalarda başlıyo kişiden kişiye değişiyo sanırım
Baby_B Minikfasulyem_1 çatlaklar bende öncedende vardi biraz Kasinti henüz baslamadi gebelikte İnsallah yaglar ise yarar❤️
Krmyslts Minikfasulyem_1 8. Haftadan itibaren kullanmaya başlamıştım. Bio oil’in çatlak yağını ama malesef yine de çatladım. Hindistan cevizi yağı da kullandım fayda etmedi. Biraz da genetik faktörlerde etken galiba 🤷🏼♀️
Minikfasulyem_1 Krmyslts bende onu kullanıyorum benimde vücudum çatlamaya müsait bakalım beende durum ne olacak