simge201 Kayramelisa97 bende daha Yeni hamileyim muzaffer Şengüle gidiyorum. Ama doğum fiyatları ile ilgili bir bilgim yok henüz.
_Mother_ Kayramelisa97 Hakan Kalaycı ya gidiyorum muayeneye Sezaryen 50 Normal doğum 55 Doğum ücreti bu şekilde kızımda şehir hastanesinde doğum yapmıştım memnun kalmıştım bunda da bakalım sürece göre değerlendireceğim
Kayramelisa97 _Mother_ doğum nerde olacam peki hakan kalaycı özel yeri var dye biliyorum Gebeliğin başında 35 bin demsti bana 50 mi olmuş Hayırlı doğumlar
_Mother_ Kayramelisa97 Acıbadem ve medline ile anlaşması var orda yapıyor doğumu zam geldiği için o kadar olmuş benim Ocak sonrası doğum o zamana daha da artar diye düşünüyorum
Kayramelisa97 _Mother_ anladım Hayırlı olsun benmde kasımda güzel yalıdada yaptırıyordu ben sorduğumda
_Mother_ Kayramelisa97 güzelyalı hastanesini hiç duymadım inan hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza
Aaaabbbccc _Mother_ Algomede falan gitiniz mi yüreğire en yakınlardan biri Fiyat açısından bilginiz varmı
_Mother_ Aaaabbbccc hiç gitmedim canım bilmiyorum 2020 yılında altınkoza ya gitmiştim talihsiz olay yaşayınca Hakan kalaycı ile tanıştım o zamandan beri başka kadın doğumcuya gitmedim