ozlem-06atli Ucubirarada Oğlumun ismi Göktuğ, cinsiyet henüz öğrenmedik. Erkek olursa bende Alptuğ veya Bertuğ düşünüyorum.
Ucubirarada ozlem-06atli Alptuğ ismi çok yaygın değil aslında olabilir size de seçenek kesinlikle 👌🏻🤗
Kbra0065 Ucubirarada Ahmet ismini beğenirmisin bilmiyom ama isimlerin etkilerine bende çok takilan biriyim ilk oğlumun adi ahmet anlamıda övülmüş övülmeye değer anlamında ve gercekten anlamini tasiyo goren herkesi kendine hayran birakiyo bi dusunebilirsin baska ahmet anneleri varsa onlarda yazarsa isimlemi alakali kisiligimi oyle anlamista oluruz 😊
Ucubirarada Kbra0065 kesinlikle inanıyorum 🤗 aslında Ahmet artık eskiye nazaran çok kullanılan bı isim değil artık ama ne varsa da cidden eskilerde var 🤗😇
Elifsari12345 Miralp : Farsça/Osmanlıca Mir ve Türkçe Alp kelimelerinin birleşiminden oluşur. Yiğitlerin başı, Kahramanların başı anlamlarına gelir. 🩵
Ucubirarada gaydirigubbakcemilem aaaa güzelmiş adıyla çok yaşasın inşallah 🤲🏻🌼 peki varmı sizin aklınızda isimler
Sevda_kyksl Mrb . Benim oğlum da 4 yaşın da ismi Baturalp şu an 12 haftalık hamileyim cinsiyet belli değil ama erkek olursa ikincisinde Alptuğ içimden geçiyor hayırlısı bakalım
Tazeannecimm Biz de oğlumuza ‘Batuhan ‘ ismini vermeye karar versin belki fikir olur size de alptuğ ve Batuhan
Solgundeniz Ucubirarada Doruk Alp olabilir AlpArslan olabilir Aras Alp olabilir ne koyarsanız koyun sonuna Alp ekleyebilirisniz uyumlu olur 🙂