Beybyi Kucuk_dunyam bana da çok geldi zaten kansızim o kadar verdim wallaa sağlıklıkocaginda 3 şişe vermiştim
gaydirigubbakcemilem Kucuk_dunyam yani 3 tüpü lafın gelişi söyledim belki 4 olur 5 olur ama rutin şwyler bunlar
Leyli_gul Kucuk_dunyam Evet mecbur bacım hepimiz yaptırıyoruz detaylı kan bakıyor doktor herhangi bir hastalığın var mı yok mi hamilelikten sonra çıkan inen bişey olmuşmu
Mavera316 Kucuk_dunyam evet benim doktorum da istedi asm de yaptırdım ben standart isteniyordur muhtemelen
melegim01_ Kucuk_dunyam bende 6+1 hamileyim bunların hepsi bana da yapıldı ve dusugum oldugu ıcın özellikle yaptı doktor bu tahlilleri yapması iyi birsey
HazelSeren Kucuk_dunyam hepsını ıstıyolar ama ben özelde yaptırmadım devlette yaptırdım bı kısmınıda saglık ocagında yaptırmıstım
iremhzl Kucuk_dunyam medipolnesenlere mi gidiyorsunuz memnjn musunuz? Bende 6 ayligim ve dogum icin hastane ariyorum
Kucuk_dunyam iremhzl merhaba hastane çok güzel ama doktorumdan pek emin değilim onu değiştirmeyi düşünüyorum
iremhzl Kucuk_dunyam hangisiydiki hic bilmiyorum ordaki doktorlari dogum fiyatlarini gorusebildinizmi