Melike1001 Sata göre 10+2 deyim ama ne zaman kontrole gitsem 4 veya 5gün geriden geliyor ultrasonda geç döllenmemi acaba ya da gelişmiyor mu doktorlar Bi sıkıntı yok diyor ama böyle yaşayan var mı acaba daha önce
Ceycey11 Melike1001 benimde öyle canım 4 gün geriden geç döllenme oluyormuş doktorum öyle söyledi herhangi bir sıkıntı olmaz dedi sonuçta bazen geç bazen erken yumurtlama olabiliyor
Alone Melike1001 benimde başından beri hep geri bir hafta kadar. Ama hep aynı çıktığı için önemsemiyorlar. Yani gelişmeye devam ettiği ve geri kalınan gün sayısı artmadığı sürece sorun yok
Melike1001 Guldane32 ilerleyen haftalarda yakalıyor diyorlar ama emin olamıyorum en son kontrole gittiğimde 9+4 tüm ama ultrosunda 8+6 çıktı mesela
Mervemth Benimde 3 gün geriden geliyor doktora sorduğumda eğerki 1-2 hafta değilse önemsemiyoruz demişti ama moralim bozuldu yani normalde önden gidiyodu
Melike1001 Mervemth o zaman ara açılmadığı sürece sıkıntı yok demek ki inşallah bu şekilde ya da tam zamanını yakalar hepimizin bebeği. Bozmayın moralinizi bebişlerimiz bize bağlı
Hasdilq Mervemth benim adet tarihine göre 9 gün geride çünkü zaten o zaman kocamla ayrı yerlerdeydik yan 15 gün falan adet olduğum gün gitmiştim birde 15 gün sonra gelince beraber olduk hamile kaldım 23 haftalığım bir sıkıntı yok geç döllenme olabiliyor
Melike1001 gaydirigubbakcemilem maşallah size Allah inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
gaydirigubbakcemilem Kocamanailem_ bizim güzel ya bir problemimiz yok ikinci gebeliğim herşeyin bilincinde olunca daha rahat sanki 🤭 senin nasıl