MiracAlpinveUmutunAnnesi Gizeminannesi Az bir karnıbahar yemeğim var önden çorba yada yanına tost bugün halsizim biraz pek birsey yapacak halim de yok
gaydirigubbakcemilem Gizeminannesi az önce ne yapsam diye düşünürken kayınvalidem yemeğe çağırdı bi bulgur pilavı yapabilirsen yap dedi 😂 kuru fasülye yapmış salatasına kadar hazırlamış sağolsun
Guzelanne56 Gizeminannesi hıc bısey yapmadım hala sabah sıkıntı yaşadım bı ufak bi lekelenmeden dolayı, tavuklu pılav yaparım yeter o da karnımızı doyurmak adına
gaydirigubbakcemilem Guzelanne56 aman sıkıntın varsa yat boşver dışardanda söylenir önemli olan senin iyi olman
Damyavuz Gizeminannesi kayınvalidem ile altlı üstlü oturuyoruz bugün yemekler ondan 😅 genel de bölüşüyoruz bugün evi temizledim ben yaparım dedi
Nazo77 Gizeminannesi Eşim sever bayağıdır yapmadım zaten yemeği onun için yapıyorum bana kalsa hiç yemem yiyesim yok çocuk beslensin diye işte 😅
Serya3 Gizeminannesi aksama domatesli patlıcan kızartması yapcam, çorba salata bide yoğurtlu makarna 😊 eşim yoğurtlu makarnaya bayılır 😊