ideemirel Merhabalar bi kaç hafta önce kızım olacağını sanıyordum bugün netleştirdik erkekmis😄. Bi kızım var adı ömür 😍 uyumlu veya uyumsuz fark etmez erkek isim önerisi bekliyorum 😄 yeni çıkan tuhaf isimler olmasa çok sevinirim
Meliha09 ideemirel ikinci oğlum olucak ilk oğlumun ismi aslan doğcak olan oğlumun adı aren olucak şimdi😊
Gunduzanne ideemirel benimde bebeğim 5 aylık ismini Kıvanç Ali koyucaz😍 arden ve andaç da güzel isimler
MiracAlpinveUmutunAnnesi ideemirel İlk oğlumun ismi Miraç Alp ikinci oğluma hamileyim 20+3haftalik bizde isim bulamadık daha
Gozde29 Eşim eski Türk isimlerinden dağhan koymak istedi kızımız olursaada ben koyucam sağlıkla gelsin bebişlerimiz
ideemirel MiracAlpinveUmutunAnnesi bizde 22+3 üz eşim omer ali olsun diyor ama omer ve ömür ikiz ismi gibi geliyor
akkaya_1234 ideemirel Muhammed Ali ismi çok güzel bence çevremde çok olmasa çocuğum erkek olsa isterdim bu ismi
ideemirel Betusmsr biz cinsiyet belli değilken aile arasında bunu söylemiştik o ne öyle ipragaz doğalgaz gibi demişlerdi 😀😀
Elifsari12345 Miralp : Farsça/Osmanlıca Mir ve Türkçe Alp kelimelerinin birleşiminden oluşur. Yiğitlerin başı, Kahramanların başı anlamlarına gelir. 🩵