babyiscoming_ aysegulpolat121 pregna omega kullanıyorum ben doktor tavsiyesi ile, imom ile karşılaştırdığımda omegası daha fazla
cLearQueen aysegulpolat121 en iyisi imom omega canım. Hem kadin dogum hem perinatolog hem endokrin takipliyim hepsi onerdi. Ozellikle tiroit sorunum vardı onunla çözüldü
Civciivv Ocean mummy tercih ettim bende ı mom bulantı ve iştahı çok açıyo demişlerdi tabi kişiden kişiye değişebilirde ☺️
aysegulpolat121 Civciivv ilk 2 gün hafiften bulandı midem ama sanki alıstım 6 gündür kullanıyorum iştahımda aynı gibi😂
aysegulpolat121 babyiscoming_ aa bana 3 tane yazdı hangisini alırsan dedi ama eczacı bunu önerdi bende bunu aldım birde kaç haftalıkken basladiniz acaba
Civciivv aysegulpolat121 iyi o zaman bulantı yaşayan biri olarak artı vitaminlerinde yapması zor oluyo 😊
Ayse0575 aysegulpolat121 13. Haftadan sonra kullanmaya başladım ilk zamanlar çok bulantı yaptı ama geçti sonra
aysegulpolat121 Ayse0575 bende sadece 2 gun oldu bulanti vucut alisti galiba benimde gecti ay saglikla gelsinlerde
aysegulpolat121 Civciivv ay vala cok sukur ben hic bulantisiz atlatiyorum olmasinda sizin gectimi bulantiniz acaba
aysegulpolat121 cLearQueen peki ne zamandir kullaniyosunuz acaba icinde 1 aylik hap var devam ettinizmi
aysegulpolat121 cLearQueen ay oyleyse iyi herkes farkli seyler kullaniyo hic kimse imom kullanmiyor gibi geldi
Sergul1425 aysegulpolat121 regenesis max kullanıyorum ek olarak kan ilacı kullanmana gerek yok dedi doktor
Civciivv aysegulpolat121 14. Haftadayım ama bulantım geçmedi sanırım sürekli devam edecek gibi geliyor😔