NurseliAliosmanGk 29haftalik hamileyim bugün kontrole gittim herşey normal bebegimin kilosu suyu gelişimi ama ters duruyomus doguma kadar duzelir dedi doktor ama bn korkuyorum.😳
Busbus NurseliAliosmanGk hersey cok iyiymiş ne mutlu sana canım..korkun için cok erken.bebek bu devamlı döner.hem ayrıca sağlıklı olsunlar yeterki .Normal ya da sezeryan farkeder mi?
NurseliAliosmanGk Busbus. Saol cnm ewet onemli olansaglikliolmasi ama korkuyorum yinede inşallah duzelir normal dogum olmasini istiyorum ilk dogumumu normal di teşekkürler canım
Busbus NurseliAliosmanGk Allahın izniyle döner canm daha erken sen canını sıkma bak ne güzel herseyi gayet iyiymiş sağlıklıymış zamanına daha cok var döner o
Busbus NurseliAliosmanGk tabiki ederim cnm Allah yardımcın olsun inan korkman için cok erken icin rahat olsun 🙏🏻
Zeynepmira Canım benim hiç korkma benim de tersdi 35 hafta da döndü küçük hanım 😇😇 daha erken senin de döner sıkma canını 😊
NurseliAliosmanGk Zeynepmira inşallah doner destekleriniz icin cok teşekkür ederim içim rahatladı allah razi olsun
Balkizim61 NurseliAliosmanGk Ebem anlatti daha gecen. Burda 39 haftada bebegi dogumpozisyonda olup ertesi gün basi yukarda olan hamile vardi gecen. Ertesi gün Acil seezeryana almayi planlarken bebek gece tekrar dönmüs ve direk normal dogum sürecini baslatmis doktor. Yani Rabbimin izniyle daha erken sizdede. Icinizi ferah tutun. Döner bebeginiz insallah ☺