tulayycelik Merhaba bebeğim 20 hafta 2 günlük sürekli mesaneme vuruyor idrara cikiyorum şimdiden biraz aşağıda tecrübeli anneler yardımcı olun nolur büyüdükçe yukarı çıkar mı böyle olup erken doğum yapan vs var mı erken doğum olur diye çok korkuyorum
Annelikmghb tulayycelik 27 haftalik benimde aynı canim ters duruyur mesaneyi tekmeliyor sanki cikacak gibi oluyor doktor donmezse bunu cok hissedeceksin dedi korkma. Dönmese doguma kadar tuvalete kosacagiz 😁
_Mother_ tulayycelik benimde bu gebeliğimde bebek hep aşağıda yaa bende 21 haftalığım sürekli altta hissediyorum daha yukarı çıkmadı kızım baya yukarıdaydı umarım erken doğum falan olmaz bende korkuyorum
Mervealya1992 tulayycelik 14 haftamdan beri oyle 17 haftamdaym oyle erkek bebek bnnkı erkekler aşagıda oluyormus ve yukarı cıkmıyor kızımda bıyle degikdi hep yukardaydı
tulayycelik Elfelf475 hayır kız canım ikinci gebeliğim, ilk kızım da hiç olmadı böyle ama 2. Gebelikler zor mu olurmus neymiş herkes öyle diyor
Mervealya1992 _Mother_ olmaz erkek bebekler oyleymıs benı goren erkekmı bebegn diyor karnın aşagıda 😂 kuzenım dogurdu erkek bebek hep aşagıdaydı erken dogm olmuyor yani
_Mother_ Mervealya1992 benim bebeğim kız ama 😅😂 beni gören de erkek mi diyor aşağıda olduğu için ama bebeğim her şeye kafa göz daldı hiçbir şey tutmadı bunda bu ile kızımda 37+0 da doğum yapmıştım bunda da o haftaları görsem iyi olur sağlıkla alalım kucağımıza 💝
_Mother_ Mervealya1992 size birşey soracağım hissettiğiniz bölge tam karının alt tarafı demi göbeğin bittiği yer benim orda çünkü merak ettim
Elfelf475 tulayycelik benim erkek de ondan iki oğlumda da aynı böyleydim ben erkek daha top gibi asagıda durur çünkü
_Mother_ tulayycelik sizinde sanırsam 2. Kızmış benimde öyle ilk kızımda böyle bir sorun yoktu hep yukarıdaydı bu hissettiğim günden beri alt tarafta hep
Aslaninannesi_ Benimde aynı 18.haftamdayım oğlum resmen kasıklarımda bide sürekli vuruyor bazen top gibi şişiyor ne yapıyor anlamıyorum 2 hafta var detaylıya doktora gitsem mi diye düşünüyorum ayağa kalktığımda sanıyorumki dogurucam
Leylaaa_46 tulayycelik 33 haftalık hala asagida hareket ettikçe sanki altıma kaçıracakmişim gibi oluyorum