ATC Cansuata evet öyleymiş canım ben 35 haftalık oldum şu an baya aşagı indi üst tarafı bomboş resmen 🙄
Ceyfer Cansuata doktorum yok karnin yukarda doguma var karnin asagi inmis dogurucaksin sacmaliklarini duyma etraftakiler cok soyler oyle bisey yok demisti 😬🤷🏻♀️
Denizliche Valla benim bugün 35+6 bugün bir kadın bana doğum yakinmi göbeğin inmiş dedi ama bana hiç öyle gelmiyor
Cansuata Denizliche ala ala saskinim kisiden kisiye degisiyor demekki ben 38 haftamdayim daha yukarda
ATC Cansuata sen kendin aynadan bak canım midenin alt tarafı boşsa bide karnının alt tarafından baskı hissediyosan inmiştir inmeden de dpgum yapan çok var
Pamukprens Cansuata benim 30.haftada demeye başladılar aşağıda diye şuan 36yım hala aşağıda dahada ağırlaşıyo oturunca abartısız eğilsem dizini örtücek🙄 gibi oluyor
Sevocan0667 Korkma endişe yapma herkesin farklı olur Allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin sağ sağlim
ATC Cansuata o zaman inmiş canım bende öyleyim mesela çok sıkışmış gibi oluyorum minnacık yapıyorum bitiyor ya da hiç yapmıyorum ama hep sıkışmış gibi hissediyorum 😂
drk123 Ben 39+3 üm hala inmedi 🤦♂️ böyle olup normal doğum yapan var mı? Kanala sancılarla beraber inen?