Semamtr Sila41_ merhaba benimde bat 25 Ekim. dün için test yaptım ama bir şey görmedim. Adet günüme 10 gün kaldı yumurtlama olmuş mudur? Akıntım falan da oldu ama teste yakalayamadım. Anlamsız bir şekilde bel ağrım var bu ay.
Sila41_ Semamtr benimde 25 i bende dün test yaptım öylesine ama zaten yumurtlamam 12siydi benim beklicwz bakalım regl gecikmesi lazım illaki
mervub Bende bu ay ilk defa ovulation test yaptim sadece bir kere peak gordum 12 ekimde ama esim sehir disindan dun dondu. pek umudum yok ama bakalim hayirlisi insallah
ummuhanpolat12 Korunmasız ilişkiden sonra akıntım çok arttı ve bugün idrar yanması yaşadım sabah neden olabiliceğini bilen varmı acaba
Semamtr Sila41_ merhaba test yaptınız mı acaba benim bat 25 test yaptım pozitif kanda 50 çıktı değerim
ummuhanpolat12 Sabah test yaptım uyanır uyanmaz ikinci çizginin yeri belliydi ama rengi yoktu yani böyle gölge gibi resmini çekmek istedim ama fotoğrafta belli olmuyordu
Yagamin ummuhanpolat12 Geçen gün bir foto paylaşmıştım silik çizgi çok belliydi ama ertesi gün sabah tekrar yaptığımda çizgi yoktu çok üzüldüm iki üç gündür tekrar test yapmadım üzülürüm diye o yüzden beklemek veya hafif çizgide ümitlenmemek en doğrusu bence 🥹 Bu heyecanlı stres gebe kalmayı da etkiliyormuş
ummuhanpolat12 Yagamin kendimi test yapmaktan alıkoyamıyorum 😏 ilk gebeliğim 22. haftamda sonlandırılmıştı maalesef olmayacak diye korkuyorum kötü düşünmekte istemiyorum ama kafamın içinde bin tane senaryo yani
Yagamin ummuhanpolat12 Yaaa çok geçmiş olsun benim de ilk gebeliğim kürtajla sonlandı maalesef benim de korkularım var ama bilmiyorum ya yarın bi çılgınlıkla yapsak mı bi test 🫣
ummuhanpolat12 Yagamin ilk gebeliğimi adetimden 2 gün önce kaset testle öğrenmiştim anında ikinci çizgi çok belirgin bi şekilde çıkmıştı yarın kaset test alıp denemeyi düşünüyorum ben
benimhikayemm Kızlar benim bat bugündü regl olmadım yarın sabaha olmazsam da tekrardan test yapmayı düşünüyorum