aden026 İlişkiniz içerisinde dengeyi nasıl koruyorsunuz? koruyabiliyor musunuz? Son zamanlarda fazla fedakâr olduğumu, verici olduğumu düşünmeye başladım ve bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Sizler nasıl koruyorsunuz evliliğiniz içerisinde dengeyi?
gaydirigubbakcemilem aden026 hiçbir zaman kendimden ödün vermeyerek. Evet evli olabiliriz ama benim fikirlerimde önemlidir. Zaten aldığımız kararlarıda ortak alırız. Birbirimizi iyi tanıyoruz birlikte büyüdük 5. Senemiz evlilikte. Kızacağımız veya kırılacağımız şeyleri biliriz bu yüzden kavgada etmeyiz hiç. Karşılıklı olacak birşey denge tek tarafla asla olmaz.. karşılıklı anlayış ve sevgi ilk kural.
Aylaa123 aden026 bana bir adım atarsa bende bir adım atıyorum bana adım attı diye karşılığını 10 adımda vermiyorum . Sırf o istiyor diye herşeyi yapmıyorum kendi isteklerimide önemsiyorum birşeyi istemiyorsam hayır demesini biliyorum tabi kalp kırmadan kavga dövüş olmadan. Tartışıyorsakta ben haksızsam özür dilemesini biliyorum ama haklıysam asla benle konussun diye ona karşı adım atmıyorum yani . Tartışmaları uzatmıyoruz o an olup bitiyor ve herkes rahatsız olduğu konuyu saygı çercevesinde dile getiriyor bir daha aynı hataya düşmemeye çalısıyoruz aklıma gelen simdilik bu kadar fedakarlıkta karşı taraftan gördüğünüz kadarını verirseniz sorun kalmaz hiç fedakar değilse sizde olmayın fedakarsa sizde eşit ölcülü davranın
surprizbebe aden026 bu düşüncelere kapılmak eşler arasında soğukluğa sebep oluyor. Biz boşanma noktasına gelmiştik. Düşüncelerinizi eşinizle paylaşın çözüm bulunacaksa beraber bulacaksınız
Femay aden026 eşiniz hak ediyorsa eşinize birazcık fazla fedakarlık göstermekten ne zarar gelir ki ☺️
Elfelf475 aden026 kendime vakit ayırırım mutlaka ya arkadaşlarımla ya da tek ya da çocuğu bırakıp eşimle başbaşa. Bir de ben yardım isterim eşimden her şeyi ben yapmak zorunda değilim maalesef o da aynı evdeyse yapmak zorunda. Çalışıyorlar evet ama ben de çocuk varken bile çalışmıştım o yüzden kendimden hiçbir zaman ödün vermem. Bir evde yaşayan erkek de kadın da o evi yönetmeli. Erkek hazıra konmamalı hiçbir zaman
Rabiamina aden026 önce kendime değer veriyorum. Başka kadınlar gibi kendimden ödün vererek ben mutsuz olarak onu mutlu etmeye çalışmıyorum. Erkekler kadınlar gibi değil fazla fedakar fazla seven bir kadın gördü mü bir de bebek oldu mu evet artık avucumun içinde gözüyle bakıyor. Her erkek bir değil ama ben erkeğin daha fazla sevmesinden çaba göstermesinden yanayım.
Tgb_smh aden026 Onun fikirlerini önemseyip kendi fikrimi geri planda bırakmıyorum.Biribirimize karşı farklı fikirlerimiz varsa orta yolu muhakkak buluyoruz. Birde eşim kesinlikle bana kırıcı şekilde fikrini beyan etmez sanırım orta yolu bulmada onun bu tavrı da beni orta yolu bulmaya daha Kolay getiriyor.Ama aklın varsa fazla fedakarlık yapma derim bu bir süre sonra senin görevin gibi lanse edilip eşin tarafından kullanılabilir.