ssevv41 Kozlar cuma sezaryanım var kanım az olduğu için hastane kan istedi .A- ama biz bulamıyoruz bulduklarımız da vericek durumda değil.Eğer bulamazsak hastane temin ediyor mu sizce .Özel hastanede doğum yapacağım.Kızılay’a da sorduk .Şuan orda da yokmuş
_Mother_ ssevv41 acil durum olursa mecbur vermek zorundalar da bilemiyorum tabiki üste çıksın bilenler yazar hastaneye farklı kan gurubu ile takas teklif etseniz
myangelson ssevv41 genelde komplikasyon vs olduğunda hastane veriyor diye biliyorum ücret alıyorlarmış sadece. İlk defa duydum kanı sizden istediklerini
Mery6619 ssevv41 size hastanede olan kanı verecekler onun yerinde sizden istenilen kanı koyacaklar. Benimde bebegim özel hastanede ameliyat olmustu bizden de istemişlerdi.
newmommmyy2 ssevv41 kızılay lazım olunca o kanı her türlü veriyor merak etmeyin sadece hangi kan grubundan olursa olsun bulabilirseniz 2 kişi falan gidip sizin adınıza herhangi bir şehirde kızılaya kan versin sonra hastane sizin adınıza kızılaydan kan isteyince onların sistemlerinde çıkıyor şu kişinin adına iki kişi kan vermiş bizde bu kanı onlara verebiliriz diyolar yani
Huda-27 Bende de miyom var devlet hastanesi benden de istedi a negatif kan grubum kardeşim ve arkadaşı kan vermişti onların aynı değil Kızılay’a gittiği için değiştiriyorlar şükür gerek kalmadı