Hilal_1905 Hanımlar merhaba, önerebileceğiniz iceriği temiz olan bebek deterjanı, yumuşatıcı ve pişik kremi markaları var mıdır? Neler önerirsiniz?
Mnelkk Hilal_1905 mustelanın yenidoğan şampuanı bakım kremleri var onlardan alıcam ben baya araştırdım en mantıklısı gibi duruyor. Deterjan olarakta Durunun doğal granül matik sabun deterjanını aldım. Alerjik bebeklerde bile kullanılabilir bir ürünmüş
kbratrkylmz Mnelkk mustela güzel marka ama onun da içinde bir şey var tam hatırlamıyorum tamamen doğal değil diyorlar.
kbratrkylmz https://ty.gl/850tury2n9zoa Şu bağlantıda temiz içerikli şampuanlar var prema ve onun anneliği sayfasında paylaşmış oradan bakabilirsiniz. Ben ıva baby kullanmıştım, çok güzel yumuşak yapıyor saçını. Kokusu da fena sayılmaz. Yumuşatıcı hiç önerilmiyor. Deterjan da green clean veya siveno kullandım hep ama genelde grean clean çok hoşuma gidiyor kokusu
kbratrkylmz Hilal_1905 rica ederim ☺️ tabi kullanılır bebek şampuanı ve temiz içerikli diyor bende onu almayı düşünüyorum. Hatta büyük oğlumu yıkarken gözüm acıyor diye ağlamadı demek ki yakmıyor