Mrvsmt2502 User658383839 özlem ece başaran açıl a gidiyorum çok iyi bir doktor siz sormadan her şeyi aktarıyor güler yüzlü
eylulll7 Ben özel hastane takipliydim yalnız birkaç defadır bülent şimşeğe gidiyorum gayet ilgili doktor öneririm
User658383839 eylulll7 evet o doktoru da çok duydum ama o doktoru yakalamak çok zormuş öyle denildi heralde çok gideni var randevulari çabuk kapiyorlar
Jnstkrc Merhabalar kızlar birkaç keredir Mete beye gidiyordum bugün hastaneden ayrıldığını öğrendim çok üzüldüm başka kime gidebilirim tavsiyesi olan var mı
h_s1411 Jnstkrc canım bende Mete beye giidiyordum aynen bugün ayrıldığını görünce çok üzüldüm halime göktepe ye gidicem o da iyi bir doktor
Feyzanurguc Jnstkrc mete bey selçuk tıpa geçmiş arkadaşım da ona kontrol oluyordu kendisi demiş oraya geçiyorum diye
Mrvsmt2502 User658383839 vermiyorlar canım sanırım ama benim randevum mesai bitimiydi neredeyse başka hasta yoktu sorsam rica etsem belki izin verirdi öyle yumuşak bir kadın
eminegizem h_s1411 nereye gitmiş nolmuş benim randevu vardı iptal etmişler ondanmış demek ki çok üzüldüm
Jnstkrc Sevcan hanım için randevu oluşturmuştum mhrs den ordada açıklamaya asistanlar bakıyor yazmışlar çok saçma gerçekten
Feyzanurguc eminegizem hayır kendisi de paylaştı artı olarak söylediği hastaları da var selçuk tıpta devam edecekmiş görevine