Meros34 hayır tamamen tesadüf oldu ben annemi o hastaneye diş için götürmüştüm memnun kalmıştım çok temiz bir hastane ve çalışanlar falan gayet yardımsever o zaman öyle demiştim hamile kalırsam buraya gelirim diye ki evim üsküdarda. Ardından hamile kalmak istedim doğum kontrol hapı kullanıyordum bi yan etki yaptı mı diye gitmek istedim hastaneye. Randevu sistemini açtım internetten öylesine seçtim ebru hanımı tanımıyordum ve bi bilgim yoktu kendisi hakkında ebru hanıma gittim çok iyi yönlendirdi yardımcı oldu. 1 ay sonra hamile kaldım. Adetim geçince yakınlarda bi yerden kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrenince ertesi akşam bezmialeme gittik akşam 10da. Akşamları genellikle Şerare hanım oluyor ama ben pek memnun kalmadım kendisinden ebru hanım gibi naif ve yumuşak değildi. Keseyi gördü 1 hafta sonra gel dedi o randevumu ebru hanıma aldım kalp atışlarını duyduk ardından tekrar 2 hafta sonra gelmemi istedi o cumartesi de ebru hanımın randevusu yoktu tesadüfen kenan beye aldım gerçekten çok memnunum erkek çekinir misiniz bilmiyorum ama beni kenan bey psikolojik olarak çok rahatlatıyor kafamı karıştırmıyor. Daha yeniyseniz bir gidin deneyin derim memnun kalmazsanız o hastanede başka kadın doğumcularda var. Muayene ücreti haftaiçi ve cumartesi 75 pazar 100.
Doğum normal ve sezaryan 2500 tl foto çekim de var içinde. Yalnız diyelim gece birden sancılandınız apar topar geldiniz o an kim nöbetçiyse sizi doğuma o alıyor örneğin kenan beye hep gittiniz ama doğum sırasında kenan bey değil de bir başkası nöbetçi o sizi alıyor doğuma kendi doktorunuzu çağıramıyorsunuz