busra_basturk Doktor kırampların başlar dedi magnezyum yazdı ama ben hamile kaldığımı öğrendiğim zaman almıştım çevre tavsiyesine bakarak ama kullanmadım doktor da yazınca bende var dedim ismi aklıma gelmedi şu var demedim kullanan var mı acaba
drn5410 busra_basturk evet kullanıyorum kramplarim azaldı kullanmadan önce gece elde uyuşma bacaklarda kramp şikayetim vardı daha iyiyim elhamdülillah
myangelson busra_basturk ilk hamileliğimde kullandım çok iyi gelmişti bu hamileliğimde ağrılarım erken başladı çatı ağrısı gibi aynı ilçe devletteki doktora söylüyorum yazmıyor ağrılar normal diyerek 🤦🏻♀️ üniversite hastanesine gidince soracağım doktora bakalım. Ben kendim gün içinde maden suyu muz vs yiyerek takviye etmeye çalışıyorum ama olmuyor yeterli gelmiyor 🥲
busra_basturk myangelson teşekkür ederim kullansma mı başka bir magnezyum mu yazdırsam diye kararsı kalmıştım🙏
drn5410 busra_basturk evet magnorm bitmiş şuan magvital kullanıyormusum ama magnormdan da memnundum hatta tadı daha gazoz gibi hoşuma gidiyordu😅