Meryeda Selamlar😊👋 Hanımlar detaylı ultrason için hangi hastaneye gittiniz memnun kaldınız mı ve hangi haftalar arasında yapılıyor internetten baktığımda 16 ve 21 arası diye gösteriyor emin olmak istedim
Tugceaker Meryeda net 21 canm herşeyi tam olarak oluştuğu için 21 de net görünüyormuş organları falan ben Zonguldak ereğliliyim sana önerebilcek perinatoloji yok canm bu sayda tek Zonguldak’la benim bu yüzden
Kubrabsyg Meryeda Bakırköy’de Rıdvan zeybek uygulama da yazın çıkar. Giden de çok var buradan . Tüm heryere göre en uygun orası
Aslaninannesi_ Meryeda canım ben haftaya gidicem 20.haftada gel dedi istanbul Bakırköy’de Mahmut Güngör yorumlarına bakarsan anlarsın 1 saat sürüyormuş tüm organlarını 2 3 kez inceliyor yüzünün de çok güzel resimlerini veriyormuş giden herkes memnun 3200 fiyat verdi
Kubrabsyg Meryeda canım bence 21 de git bazen bebekler ultrason da büyük görünüyor haftası önden gidiyor oluyor en ideal 21 net 😌🌸 çünkü doktor da bana öyle dedi 21 de gel daha iyi diye 21+3 5 gibi gidicem
Aslaninannesi_ Meryeda ben gidicem çok giden arkadaşım var hepsi gerçekten memnun ayrıldı bende onlardan duydum rica ederim canım