mucizemgelsin61 Arkadaşlar amniosentez sonucunuzda zeka geriliği şüphesi olup kesin bir tanı değil anne babadan da kan alınıp ( ikimizden birinde varmı diye ) sonuçları temiz gelen varmı?? Lütfen aynı şey başına gelenler yazabilir mi
beautifulgirl mucizemgelsin61 canım gittin mi hastaneye böyle mi dediler 🥺 nasıl şüpheli olabiliyor ki olan şey çıkiyor böyle de aileyi arada bırakıyorlar
cLearQueen mucizemgelsin61 üstte kalsın diye yorum attım valla ilk kez duyuyorum amniyosentezde zeka geriliginin cıktıgını ben genetik hastalıklar cıkar doye biliyodum
babyiscoming_ mucizemgelsin61 zeka geriliğini bende ilk kez duydum, benim bildiğim doğumdan sonra 6.ayda falan anlaşılıyor bu durum. Eşinizle akraba evliliği vs gibi bir durum var mı acaba ona istinaden mi böyle bir kanıya varıldı inanın hiç bilmiyorum fikir yürüttüm sadece üste çıksın
mucizemgelsin61 beautifulgirl Evet canım gittim malesef böyle dediler tam sonuçlarımın hepsi çıkmamış bu arada daha çıkacak sonuçlarım var.. çıkanlarda problem gördükleri için çağırmışlar bende bilemedim valla hiç yorumda gelmiyor hiçmi başına gelen yok arama motorunada yazıyorum bişey çıkmıyor😔
beautifulgirl mucizemgelsin61 ah canım ya başka bir doktor görüşü de al istersen yani insan gerçekten bilemiyor bu süreçte ne yapacağını Allah’ım yardımcın olsun 😔
mucizemgelsin61 beautifulgirl Gerek varmı bilmiyorum şuan hiçbirşey düşünemiyorum zaten Aminn 🙏 😔 sizin sonuçlarda çıkmadı değilmi hala sizde haber verin çıktığında
beautifulgirl mucizemgelsin61 tekrar aklindaki sorulsei sormaya git o zaman şimdi soramadiysan canım sizden kan aldılar mi ne zaman çıkacakmis onların sonuçları da . Benimde ön sonuç temizdi bekliyorum iste hala diğer sonuçları şuan bir gelişme yok canım
mucizemgelsin61 cLearQueen Öylemi ama down falan mesela amniosentezde çıkıyor diye biliyorum yanlışmıyım ki.
mucizemgelsin61 Alone Verdiler de hangi sayfayı atmam gerekiyor bilmiyorumki 5 6 sayfa birde resim yüklemeyide bilmiyorum bakarım bi uğraşırım
mucizemgelsin61 cLearQueen Anladııım ya evet bi bağlantısı olmuyor yani ikiside ayrı diyorsun . O kadar allak bullak oldumki ne dediğimide bilmiyorum. Yani sizlerden birinde varsa zaten problem yok dedi sağlıklısınız dedi yani peki yoksa dedim yoksada problem yok dedi
mucizemgelsin61 Ya şöyle aslında daha doğrusu kromozon mu bişey biyerde fazla çıkmış biyerde eksik çıkmış yani bunu anladım ben çıkan bu bulgularda zeka geriliği bilgilerini içeriyormuş ama şüpheymiş o zaten hiçbirşey soramadım doktorada bu moralle kafam durdu yani
Alone mucizemgelsin61 kromozomlardan birinde fazla bölünme olmuştur o zaman. Tam 21. 13. 18. Kromozom değil de diğerlerinde. Ondan kesin bir isim koyamıyorlar genelde
beautifulgirl mucizemgelsin61 https://mutluresim.com/ canım bı siteye tıkla resimleri seç sonra linki kopyala yapıştır tap 🌸
Ayse0575 mucizemgelsin61 delesyon ve duplikasyon görülmüş. Siz taşıyıcı mısınız değil misiniz ona göre bakacaklar muhtemelen. Eğer bu kromozom bozuklukları sizde veya eşinizde varsa çocukta anomali ihtimali çok yükseliyor 😓 benimde delesyon saptandı ama fetal DNA’da amniyosentez henüz çıkmadı