Aslaninannesi_ babyiscoming_ cinsiyetlerimizde aynı benimde oğluşum olacak 15+3 te gittim bende günlerimiz bile aynı 15 cm 165 gramdı bu kadar tesadüf olamaz 😀
Mervealya1992 babyiscoming_ valla cok duzensiz bu haftalarda normel zaten 14 haftada balık gibi baslamıştı ama 17 haftalardaym o gunkuler kadar oynamıyor ama duzensiz olur bu haftalar ılk kızımdada 18den snda tekmeler cogalmıştı
bebisko_annesi babyiscoming_ evet canım duyuluyor 😂 kafayı sıyırdım bende az daha büyüsün doppler cihazı da alacağım
bebisko_annesi babyiscoming_ medikalden aldım banada doktorum demişti çok endiseleniyorsan stetoskop alıp dinleyebilirsin diye gerçekten duyuluyor 😄
babyiscoming_ Serap09 evet akşam sırt üstü uzanınca tam göbek deliğimin orda hareketini 4-5 kez hissettim çok şükür 🥰
minnakpandam2025 babyiscoming_ bende 15 haftadan beri hissediyorum hareketlerini ama çok az ve düzensiz bazen 2 gün hissetmiyorum. 6.aydan önce düzensiz hissedilmesi normalmiş merak etmeyin yani
Serap09 babyiscoming_ çok sevindim maşallah yawrunuza gece aklıma geldiniz bende iki üç gün hissetmedim muz yiyince ve sırt üstü uzaninca offf ben bayılıyorum ya hareket ettikçe hoşuma gidiyor maşallah
babyiscoming_ Serap09 çok güzel bi duygu gerçekten, teşekkür ederim size rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰