ozgurhayalim Merhaba hanımlar. Ara sıra kırmızı ara sırada kahve lekelenmem hep vardı. Doktor kese etrafında kanaman yok korkma kullandigin kan sulandirici igneden kaynakli kücük kanamalar olabilir demişti. 10. haftamdayim az önce baya koyu kırmızı kan geldi. Idrarimda kan gelmiyor ama peçeteyle sildiğimde geldi. Baya korktum açıkçası 2 düşüğümde var. Yarın doktora gitmeyi düşündüm ama yarında pazar. Ilcede oturuyorum doktorum ilde. Ne yapsam hanımlar
mavipanterannesi ozgurhayalim direk doktora git yarını bekleme canım kırmızı gelirse kan sıkıntılı çünkü bekleme git biran önce acile
Msdlnmn ozgurhayalim gecmis olsun canim benim insallah bir sey yoktur iyidir bebis acile git belki bir sey yaparlar
ozgurhayalim mavipanterannesi canım doktoruma mesaj attım. Dönüş yapmasını bekliyorum ona göre haraket edeyim dedim. Hata mi yaptım acaba
mavipanterannesi ozgurhayalim valla bana kalırsa git derim canım ama bi ara doktorunu olmazsa git hemen benimse 8. Haftada kanamam olmuştu kahverengi sora bi kaç gün devam etti doktor kırmızıya dönerse hemen gel yatman lazım demişti bana
ozgurhayalim mavipanterannesi dediginiz gibi doktoru arayıp konuşup ona göre haraket etmek daha mantikli