Melek_unal Lavin___ 39+5 haftalığız normal gözüküyor günde bir kaç kez yalancı sancılar oluyor 5 gündür de belimde ağrı var çarsambaya kdr olmazsa doktora gidicez bakalım beklemekteyi
ibuse Lavin___ herşeyimiz hazır çok şükür temizlik de bitti sayılır 24 Ekim için sezaryen günü aldık fakat normal de olabilir kararsızım hala 🥲 bakalım ama çok bunaldım doğurmak istiyorum
Dileksudegokce Hayalimmm42 Benim de 36+6 3.gebeliğim benim de 🥹 ve ben de de yine korku , heyecan, telaş. Normal doğum görünüyor benim de
Masal24- Zeeyneep64_ Benimle aynısınız uygulamada 4 Ekim gosteriyor ve bebişim geleceği yok aynı zamanda doktorum da 4 Ekim e gün verdi suni sancı ile başlayacaklar doğumu 😊 hem aşırı heyecanlıyım hem de korku var sancıları bilmediğimden ne bekliyor beni bilinmezlikten 😊
Zeeyneep64_ Masal24- İlk gebeliğiniz mi sizin de ? Bana öyle suni sancı falan demedi hiç ama yarın kontrole gidicem belki bana da öyle der o zaman suni ile başlatır
Aysegl07 Bende 37+4 um 3. Sezeryan olcak yarın son kontrolüm var bir hafta sonrada dogum olur demişti doktorum aksi bi durum olmazsa 8 ekimde kızıma kavuşmuş olurum inşallah
Caglaat Lavin___ evet benim doktorumda 39. Da alırım dedi galiba anne karnında ne kadar durarsa o kadar iyi
Masal24- KRabia7 Ah bir de olsa gelse miniklerimiz 😊 düzensiz sancılarım oluyor ama geçiyor işte sizin vajinada batma hissi oluyor mu bebek aşaği tarafta hareket ettikçe ? Hatta batmadan ziyade anlık bıçak saplanmasi gibi
Lavin___ Kızlar bu aradaa doğuran buraya yazsın Ekim anneleri olarak tek tek eleneceğiz bilgilenelim hep birlikte 🥰
KRabia7 Masal24- evet evet özellikle sağ bacağımda bebekte aşağıda doktor söylemişti ama hala bi sancı hissetmiyorum
1017 Lavin___ Rabbım sağ salım kucağımıza almayı nasıp etsın hepimize 33+5 olduk bızde doktor ekım sonu alırız dedın ilk oğlum sezaryan olduğu için buda sezaryan olacak evet hem geçtı her geçmedi gıbı zaman
aslan1905_ Lavin___ aksi bir halde alttan kesik atabiliyoruz , sezeryandan daha kötü iyileşmesi dedi 🙄🙄 insanların bi sezeryana neden katı olduğunu anlamıyorum dedi