serapmusta Şu an 37+5 iz. Cuma günü kontrolümüz var eğer kilosu 3500 ü geçmiş ise isteğe bağlı sezaryen olacağım inşallah. İlk doğumum normaldi ama bunda çok kararsızım. Eğer sezaryen olursak 38+6 da 8 ekimde kavuşacağız kızımla 🩷 Tüm hazırlıklarımız tamam. Ne olur ne olmaz diye valiz ve puseti arabaya bile yerleştirdik malum belkide erken gelmek ister ☺️
Nes7616 serapmusta ilki normalse 2. İçin 3500 neden riskli olsun ki 4 kg da doğar , ben ssvd olacağı halde 3500 normal olduğumu söylüyor doktorlar
Htccndn Gizemx20 canım ben 35 haftalıkken gittiğimde 2850 gramdı 36 haftalık olarak perşembe günü gidicem
yysmnn Defne112 hadi hayırlısı inşallah😍 bende perşembe gidicem geçen hafta gittiğimde kendisi yoktu bu hafta artık gününü söyler heralde, benden çok etraf merak ediyo zaten bıktım sorgularından ne zaman doğacak gün verdi mi bilmem ne😁😁
Sclozdgru Lavin___ bana da doktorum 39 da alalım dedi hem bebek kg kaybetmez hemde karnımız aşağı düşünce anne için de kolay oluyormuş canın çok yanmaz dedi
Birminik1 Lavin___ ben 36+3um şuan, devlet hastanesi olduğu için doktor sadece 11inde varmış, baska doktor da istemedim, tam 38de doğum a giricem yani☺ ilk oğlumda 37. Haftada doğmuştu inşalah bu oğlumda erkenci davranmaZ
Hiranurunannesiii Lavin___ 35+4 haftalık olduk. Serklajlıyım, 10 ekimde yani 37.haftada dikiş alınacak. Sonrasını merakla ve heyecanla bekliyorum. Herşeyimiz hazır 32.haftadan beri. 🌸
160721P 2mnnosanne123 21 ekime gün verdi bugün doktor tahlil filan verdim yarın anesteziye gtcekmisim de anlayamadm bende acaba niye anesteziye yolluyorlar
2mnnosanne123 160721P nasıl aneztsi istyorsunuz onu konuşyorsun ama ben 1 gün önceden gidecegim ilk doğumumda öyle olmuştu tahlileri felanda öyl yapmştm
Defne112 yysmnn benim artık 3.oldugu için çok sakinim galiba🫣hala çantam bile hazır değil 38 olunca alacak bakalım size hangi gün verecek
Blg-blg Busecnc kaç haftaliksiniz doğum belli mi? Herkes cok güçlü sakin ben değilmişim gibi geliyo bana. Hastanede kadın doguma ilk gittigimde ben korkudan titriyodum karni burnunda hamileler sira kapmaya calisiyodu ben kenarda ağlamaklı oturuyordum 😄 ne olacak bu halim bilmiyorum
Aysegebes Cecexx benimde aynı şekilde ilk gebeliğim canım. Bende normal istiyorum ama tabiki sağlıklı kolaylıklı olcak olan neyse o olsun Rabbim güzelini nasip etsin inşallah. Benim sürekli sancılarım oluyo böyle özellikle sabah uyandığımsa kasıklarımda sancı oluyo ama doktorum normal vucut kendini hazırlıyo dedi senin şiddetli değilse sancılar takmamaya çalış ufak ufak oluyo çünkü
Cecexx Aysegebes inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alalım. Beni ister istemez korkutuyor sancılar. Umarım vaktinde gelir.
Limoza47 Missgod kontrollerde bana gün vermiyorlar Bn 36+3 um uygulamaya göre 26 Ekim doktor size nasıl 20 Ekim dedi özele mi devlete mi gidiyorsunuz
Missgod Limoza47 ben kliniği gidiyorum ama ultrasonda bebeğin gelişimine göre öyle yazıyordu 1 hafta önden olduğu için öyle sedi doktor ama normal doğum 40-41 haftayı bulur diyorlar
Queen_Mom_ Lavin___ yarın 38 haftalık olacağım zamanında gelirse 15 Ekim inşallah 🥰 bu hafta alttan muayene yapacağını söyledi doktor ama ufak bi tırsıyorum 🥺 çatal muanesi olan var mı korkmalımıyım? Çoğu yerde doğumu başlattığını yazmışlar 😢
Songul4254 Queen_Mom_ korkmayın öyle büyütülecek bişey değil çatı muayenesi doktor iki parmağıyla bakıp çekiyor bi anlık bişey
Mybabylove Queen_Mom_ Doğumu başlatır mı onu bilemiyorum daha önce okuduklarımdan başlatan da var öyle bir durum yaşamayan da. Ağrı acı vs olarak soruyorsanız ben bugun ilk defa oldum bittiğinde şaşırdım ne zaman acıyacak diye beklerken muayene bitmiş. Rahatsız edici bir his sadece hissettiğin şey.
Missgod ebos34 bende daha gün almadım yaa normal için akışına bıraktım ilk doğumum ve neyi nasıl yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum ☺️