Tugba9106 @“yysmnn”#p34106326sağlıkla gelsin. Ben 34+3 oldum .38 haftada alirız dedi artik hangi tahrih belirler verir haftaya belli olur 36 haftalık olacam haftaya kontrölüm var .38 hafta hesapladiğimda 19 ekime denk geliyor
kardelengurler7 Dnya123z ben aslında ayrı hiç bir şey yapmıyorum sadece günde bir muz iki ceviz yemeye özen gösteriyorum bebeğe yarıyor diye o kadar
ayazmom__ Haftaya girdik herşeyimiz hazır tek eksik oğluşum haftaya pazartesi sezeryan için gün alacağız kısmetse hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🙏🏻👶🏼
Eloalp Lavin___ çok şükür son ,11 gün gebeliğim sürpriz gebelikti normal doğum bakalım paşamiz ne zaman isterse o zaman gelir artık beklemedeyiz
SareYildirim Lavin___ 38+6 olduk, doktor 9 Ekim demişti gün sayıyoruz artık. Normal olacak inşallah. Bu akşam kapsül şeklinde çuha çiçeği yağı kullanmaya başlayacağım, açılmaya faydası oluyormuş. İnşallah kolayca sağlıkla huzurla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Bella332 Lavin___ 37+1 im 38+4 e yani 10 ekime sezaryen günü verdi doktorum. Gerçekten hiç geçmek bilmiyor. Bi an önce gelsin istiyorum. Bi yandanda ya sezaryen gününden önce gelirse diye panikliyorum. Hiç böyle planlidan plansıza dönen var mı acaba
Lavin___ Smyrmz 40. Haftaya göre bir tarih var ama benim doktorum her bebek kesin 40ta gelecek diye bi şey yok 41-42 de olabiliyor dedi.. 40. Haftayı bile görmek istemiyorum artık her şey zorlaştı çünkü. Sezaryen istersem 39a gün verecek ilk gebeliğim
Lavin___ Nes7616 ben de arada bir böyle baskı hissediyordum kanala giriyor sandım iki gün önce muayene günümdü girmiş mi dedim doktorum daha girmemiş zaten 37. Haftada girmesini beklemiyoruz dedi
Nes7616 Lavin___ bana 36. haftada girmiş dedi iki hafta geçti üstüne şu an tam 37 + 5 galiba kanalda olduğunu söyledi ama ben kasığımda ciddi bir baskı hissediyorum yani omzu kolu falan da olabilir
Lavin___ Nes7616 genel olarak hareketli mi geçirdiniz gebeliği kanala 36da girmiş dediniz ya ondan mı acaba
Sedaerva03 Lavin___ sadece baskı olarak mı hissediyorsunuz yoksa hareketler var mı ben sanki orda ayaklarıyla tekmeler gibi hareketler hissediyorum
Nes7616 Ben şu an yürüyüşe çıktım 1 saat yürüyeceğim yarım saatim geçti Meryem ana otu ve Böğürtlen yaprağı aldım Ahududu yaprağı çayıyla aynı şeymiş bugün başlarım çay içmeye
Lavin___ Nes7616 ben de böğürtlen yaprağı çayı aldım iki gündür içiyorum yürüyüşe gözüm kesmiyor ama çıkabilirsem her gün yarım saat de olsa çıkıcam artık bir de merdiven in çık yapmaya başlayacağım kendi sancım başlarsa ne ala ama gelmezse 39a kadar sanırım sezaryen isteyeceğim o zaman
Nes7616 Lavin___ Ben pilates eğitmeni olarak hala işe gidiyorum artık pilatesi hiç bırakmadım bir de 2.03 günde bir eliptik bisiklet sürdüm salonda Pilates yaptıktan sonra ama yürüyüş hiç yapmadım bu hafta itibari ile artık bugün yürüyüşe başlayıp pilatesi bırakacağım ama squat pelvik hareketleri yapmaya devam edeceğim
Lavin___ Sedaerva03 benimki henüz kanalda değil ama baş aşağı, yataktan ayağa kalktığımda vajinada baskı hissediyorum bunun dışında 3-4 gün önce kendini kasığımda ittirdiğini hissettim (ayaklarını yukarda aynı zamanda başının olduğy yerde de baskı hissettim öyle ittirdiğini anladım) aynı zamanda canım yandı hafif sancı oldu o an😅 işte o an kanala girdi sandım ama girmemiş 2 gün önce bakıldı ultrasonda🤷♀️
Lavin___ Nes7616 yaa ne güzell😊 ben ilk üç ay düzenli yürüyüş yaptım sonrasında 7. aya kadar nispeten yürüdüm yani çok oturmadım aslında ve ara sıra pilates de yaptım maalesef düzenli olmadı 7. aydan sonra da bi şey oldu hareketliliğim azaldı gibi yani bilmiyorum son 3 haftadır çalışıyordum en azından evde oturmıyım dedim inş bunların totalde faydası olur diyorum sancım başlasa kolay açılsam keşke😌
Nes7616 Lavin___ olur inşallah yatarak geçirmemişsiniz çokta illaki etkisi olur işe gidip gelmek bile hareketlilik bizim için ama şu son günlerde yürüyüşe başlayın bence etkisi olur çok yürüdüğümakşam suyum gelmişti
daimagulumse- Lavin___ bende 35+3 teyim bu cuma gün alacağım muhtemelen 18 ekim gönlümden geçen tam 38 oluyorum o gün ama bakalımm hepimiz için hayırlısı🙏🏻🙏🏻