msaslaner Varmı doğuranlar belirtisi olanlar 39+3 haftalığım belirtim yok bazen sancı vuruyor kalçama nişan falan da yok😂
Derya-D msaslaner bende de arada ağrı var o kadar. Rahim ağzı açılması için fitil kullanmaya başladım sanki o biraz daha arttırdı bel ağrılarımı. İnşallah bu hafta bekliyoruz 🥰
Elifyor Benimde 7 Ekim henüz bir belirti yok arada kasık bel ağrısı yaşıyorum ama geçiyor 😑 eşim de yurt dışında şu an Çarşamba gelecek duam o gelmeden doğum yapmamak 🤲🥺
msaslaner Elifyor inşaallah bende sınava girmiştim o ara olmasın diye dua ediyordum olmadı sizinde öyle olur umarım
Kckglr msaslaner ay öle mi bende bugün bi konuşayım. Ama ben pek dayanamıyorum diye mızmızlandım herhalde Bana göre konuştu 😀
Derya-D msaslaner 39+2. Evet bitkisel bir ilaç önerdi. Sabah akşam atıyorum 2 gündür. Bir de Activating labor videosundaki hareketi yapıyorum. Baya ağrılar arttı
Kckglr Derya-D itiraf edeyim açılmam olacak diye yaklaşamıyorum o videolara 🥹 doğumdan korkuyorum. Sizi tebrik ediyorum 🌺
msaslaner Derya-D ben üşengeçlikten yürüyüş ve duş alıyorum sadece namaz hareketi de etkili diye düşünüyorum 🥰
Derya-D Kckglr bu çok doğal bir süreç arkadaşım. İnşallah Rabbim cesaret versin. Ben ilkinde sezeryan oldum. Şimdi normal doğum diye parçalıyorum kendimi. Bakalım Rabbim neyi nasip edecek. ☺️
Derya-D msaslaner olsun onlar da yeter. 🥰 Ama videoda 3 tane hareket var zaten. Ona bakmanı tavsiye ederim. Yere çömüp yaptıkları hareketi habire TV izlerken falan oturmayip yapmaya çalışıyorum. Zor değil yni. Yoksa benim de çok takatim olduğu söylenemez. Bıraksan tüm gün uyurum
msaslaner Derya-D bakayım belki yaparım kahverengi lekelenmem var dünden belli sanırım yaklaştı doğum 🥰