Kızlar bu iki ilacı kullanıyorum sadece d vitamini damla almıyorum magnezyumda d vitamini de var ama galiba bu magnezyumu içmemem azaltmam lazım anlamadım bu iki ilacı bir alınca ishal oluyorum çok fena haliyle midemi de bulandırıyor. Demir ilacını yutmasam oda olmaz kanım 11 düşmüş çok düşük değil sınır evet ama daha 34 haftadayım ilerde daha çok azalabilir önlem almam gerekli. Zaten aşırı halsizlik var. Magnezyumu biraz içindeki d vitamini ve bel ağrım için yutayım diyorum ama çok kararsızım. Normalde omega da kullanıyodum ama onu bıraktım o midemi artkk kötü yapmaya başladı zaten çok uzun süre kullandığım için yeterli olduğunu düşünüyorum. Nasıl yapayım ne önerirsiniz dktorum kötü olunca bir ili gün dinlen sonra devam et diyo ama ben artık mide sıkıntısına dayanamıyorum gerçekten dayanamıyorum çıldırcam az kaldı. Şu 8 ay nasıl geçti bi ben bilirim bi Rabbim. Perişanım… modum da düşük. Şaştım kaldım kızım için üzülüyorum çok 😔 annesi iyi olmadığı için oda etkileniyodur kesin karnımda ve igilenemiyorum konuşamıyorum onunla can derdine düştüm resmen. İnsanlar keyifli hamilleik yaşarken böyle olmak zoruma gidiyor ya. İyi olmak istiyorum kızımda iyi olsun istiyorum çok korkuyorum sağlığı etkilenir diye yetemezsem diye….