idil22 Kızlar yavaştan başlasam diyorum. Hemen hemen bi kaç eksik dışında her şeyini aldık. Bugün tam 26 haftalık oldu. Yıkayıp ütülesem kaldırsam diyorum. Sizce henüz erken mi?
Alpmom__ idil22 26 erken gibi biraz . 28-29 gibi yıkasanız daha iyi olabilir . Sonrasında hastane çantasını da planlarsınız kafanızda
Cihangir09 idil22 merhaba erken değil bende 26+5 te basladim 27+3 gibi anca bitti ağırlıktan dolayı yavaş yavaş anca ☺️ şunu anladım 30lari geçsem çok daha fazla zorlanırdim kesinlikle erkenden halledin derim
Sumisali_ idil22 hiç erken değil ufaktan başlayın zaten yıkansın kurusun ütü çanta derken 3 5 gün daha geçer şimdiden hazırlayıp koyun.Sağlıkla kavuşun inşallah 🤲
Asmklc idil22 bence değil ben her şeyi yaptim suan 33.haftamdayğm rahatim dinleniyorum,bir 35 de esimle detayli temizlik daha yaparim sonrasinda rahatim:)
Xxxxci Bence ne kadar erken o kadar iyi ben 32. Haftadayım desteğe ihtiyaç duyuyorum yaparken keşke erken yapsaydım
numix Havalar soğumadan yıkayın derim kuruması zor olur. Makineniz varsa birkaç hafta sonra da yıkayabilirsiniz. Ben 29′da yıkayıp ütüledim
idil22 numix doğuma kadar tozlanmaz herhalde dimi ? Siz dolabına mı yerleştirdiniz yoksa hurçlara filan mı koydunuz ?
idil22 Alpmom__ bana da biraz erken gibi geliyor canım ama dünyanın bin bir türlü hali var Allah muhafaza bi erken doğum durumunda hali hazırda dursun istiyorum. Teşekkür ederim 🙏
2018Bebe Bende 25inci haftada kıyafetlerini yıkadım ütüledim askıladım.İyi ki öyle yapmışım çünkü zamanla daha da ağırlaştım eğilemiyorum bile.Yatağını ve çantamı da 32inci haftada yapıcam kısmetse.
idil22 Asmklc heh tam olarak bende öyle düşündüm işte. Daha evin temizliği var. Perdeler dolaplar vs dip bucak. 😊
rumeysa_1c Ben şuan dolabı bekliyorum o yüzden şuan hiçbirşey yapmadım 30 haftaligim şuan eğer dolabım daha önceden gelmiş olsaydı asla bu zamana bırakmazdım şimdiye herseyini bitirmiş olurdum
idil22 rumeysa_1c bizimde dolabımız gelmedi daha. Bende işte önerilerle hurçlara koyup dolap gelince de yerleştiricem içine. Haklısınız çünkü bir de evin temizliği var dip bucak. Bu hallerimizle ancak yetişir.
Tictack Bizim dolap geldi ama çok kokusu var sanırım 10 güne ancak çıkar ben 34. Haftamda yıkıcam yada 35 :)