58Vildan Günaydın herkese romatizma atağı yaşıyorum karnım çok kasılıyor magnezyum günde 1 alıyorum yetmiyor iki alan var mı doktor tavsiyesiyle?
Merve-metin 58Vildan ben 2 tane alıyorum 1 sabah 1 akşam yeterli gelmiyorsa doktoruna danış 2ye çıkarabilir
Shylaaa 58Vildan ben 3 alıyorum. Şiddetli kramp giriyordu. Sabahları özellikle çok ağrılı olduğunu dile getirdim günde 3 e çıkardı doktorum ilacı değiştirerek. Kalmadı çok şükür
Deryadgm 58Vildan evet cuma kontrolüm vardı hocam dedim benim çok kraplarım oluyor dedim magnezyumu ikiye çıkar dedi
58Vildan Deryadgm Shylaaa Merve-metin Çok teşekkür ederim günde iki içeyim cumaya kadar Randevum var o zaman danışırım doktora 🌺
Merve-metin 58Vildan evet mutlaka danış bende çok fazla kasık ve bacak krampları oluyordu 2den başlattı direk magnezyumu canım
58Vildan Merve-metin kasık krampını ilk defa bu hamileliğimde yaşadım inanılmaz zorluyor üzerine birde hastalığımı tetkliyor 3 saatte bir parol içtim bana mısın demedi yine en iyi magnezyum geldi 😣
Merve-metin 58Vildan evet en iyisi magnezyum istediğin kadar parol iç fayda etmiyor asla ben bu kramplardan dolayı kaç kere ağladığımı hatırlıyorum şimdi şükür geçti birde hergün 1 tane maden suyu içiyorum onda da magnezyum var çünkü