Larraa Songullkarci Geçen hafta 15+1 de öğrendim 🩷☺️ Ama bugün de kontrolüm var farklı doktora tekrar baktıracam yanılma olmasın diye 😄
123sinem Mires bizde 25+5 haftalığız nasılsınız bu aralar ben artık geceleri çok fazla uyuyamıyorum birde arada kasığımda batma hissediyorum çok ağrılı bir durum değil ama ister istemez tedirgin oluyorum
Merve_24 Fehime_2232 Bizde 5 haftalığız bugün ilk doktor randevumuz vardı keseyi gördük çok şükür 2 hafta sonra da kalp atışları için gideceğiz 🙏🏼🥹
haticeserkan93 Gskcmz bende baya bakındım herkesin gebeliği baya ilerde Allah sağlıkla verdin hepinize ama bende 7+2 deyim ve ikinci gebeliğim 🌸
Gokturkmom_ Songullkarci Ben 14+2 de öğrenmiştim bebişin konumu, doktorunuzun tecrübesi ,cihaz hepsinden farklılık gösterebilir 🥰
Songullkarci Gokturkmom_ yaa ne güzel benimki söylemedi 🥹 garanti olsun diye 17.haftamı bekliyorum haftaya öğreneceğim inşallah 💞🌸
Kbr12345 Gokturkmom_ nasıl gidiyor sizin durumunuz nasıl bizim c.tesi kontrolümuz vardı çok şükür iyiyiz gelişiminiz güzel dedi doktorumuz