Nesegull Songul211 olsun moralini bozma belki sakin bir bebektir ama hiç hissetmediginde hastaneye git bnce herkesin derdi farklı isde benim ki de o kadar canımı acıtıyor ki çok büyüdü artık hareketlerim aşırı kısıtlı aslaaa durmuyor doğunca da böyle hareketli olmaz inşallah 😂
Eylulmert KurabiyeninAnnesi123 Hadi ya söyleyin bence göstermesi lazım çünkü hemen yat kalk yapması yanlış
Akkya-bsra Evin_450 Evet ara ara bende tedirgin oluyorum, Dün Nst ye girdim bebeğin sancısı çıkmadı. Doktoruma söyledim hareketlerinin azaldığını oda alanının az olduğunu ama 2 saatte 10 kez hareket eder dedi ve artık bunlara dikkat ederek saymamı söyledi.
Evin_450 Akkya-bsra normalde aşırı hareketli bi bebeğim var 2-3 gündür o kadar hareketli değil hareket ediyor ama her zmanki gibi değil doktorunuzun dediği gibi artık onların da alanları dar o yüzden demek ki
Sedanurylmz Sevvalshn merhaba benimde son adet tarihi 8 nisan sanirim aynıyız sancilariniz falan varmi nasilsiniz
Sevvalshn Sedanurylmz merhaba yeni gördüm kusura bakmayın şu an sancım yok büyüdüğü için eğilmem zorlaştı sadece
Evin_450 Suzan_47 Cinsiyetlerimiz aynı ama bizim normal doğum olacak sağ salim kucağımıza alırız inşallah 💙🙏
Akkya-bsra Evin_450 İnşallah başı gelişte şuan da 38. Haftam da çatı muayanesi yapılacak dr ‘um önceliğim normal doğum dedi inşallah öyle de olur bende istiyorum. Ama tabiki bebeğim nasıl gelmek isterse tamamen ona bırakıyorum.
Aysegulll_37_annelikk Rbsarsln benim de kız bende çok heyecanlıyım gün geçtikçe stres basıyor doğumdan korkuyorum ama hemen de kızimi kucagima almak istiyorum 🥰
Rbsarsln Aysegulll_37_annelikk doğumdan bende biraz korkuyorum ama kucağıma da hemen almak istiyorum inşallah güzel bir doğum geçer Sağlıklıca kavuşuruz inşallah
Gskcmz Seydaa01 ilk kontrole gittiğimde ultrasondan bakıldı sadece kese görüldü kalp atışı duyulmadı iki hafta sonra gel dedi haftaya randevu aldım gidecem bakalım sende nasıl gidiyorr
Seydaa01 Gskcmz hayırlısı olsun inşallah bende bugün gittim kese ve kalp atışı duyuldu darısı sana inşallah
Songul211 Nesegull iki hafta önce çok hareketliydi geceleri uyutmuyordu ama şimdi o hareket etmeyince ben uyuyamıyorum. Rabbim sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin cümlemize. Her kontrole gittigimde doktor karnımı dürtüyor çok tembel benim oğlum 😅