Tutaste_ Alyamother bende oyleyim. Zamanında gelcek mı dıye stresteyim. Bel agrım basladı buara bakalım hayırlısı 😀
Mel_58 7+4 hamileyim Ve pazar günü kanamam oldu acille gittim kan değerlerine bakıldı herşey normal dedi ultrasondan bakıldı bebek görünüyordu ve Şuan kahve rengi leke geliyor bu durumu yaşayan anne adayı var mı?
zeynepramo Mel_58 Kimi annelerde yerleşme kanaması oluyor ilk gebelikte Bu daha çok görülüyormuş Kimlerin de ise olmuyormuş
gulkilickiyar zeynepramo ben hiç yaşamadım ilerleyen zamanlarda kendi yaptığım yanlıştan kanamam oldu şükür geçti ama bazılarında ilk başta kanama oluyormuş
Halimegamze Elos_1907 10 kilo aldım şuana kadar sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ve bebeğim için elenatal 2 kullanıyorum. Bebisler iyi olsun da💕
Sara_bebek Meknuz Amin canim 🙏♥️ cinsiyeti ogrendinizmi acaba? Ben yarin gidicem doktor soz verdi cinsiyeti soyleyecekmiş 🫠 Evde bi kizim var hadi hayirlisi bakalim bu ne
Cheryy1 Asteriaacat ayy bende bir an once hissetmek icin sabirsizlaniyorum tüp bebek ile oldu ilk gebeligim ☺️
Htchma1 ozgmom benim ikinci gebeliğim, ilkinde de olmamıştı bunda da hiç bulantım olmadı, ilkinde camış gibi olmuştum 😀 bunda henüz 1 kilo aldım bakalım nasıl ilerleyecek sizde durum nasıl
ozgmom Htchma1 Ben hala sabahları kusuyorum. Bazen çok bulantı oluyor bazen az. Onun dışında kasıklarımda batma gibi ağrılar oluyor. Ama genel olarak iyiyim çok şükür ☺️
myangelson Htchma1 sağlıkla gelsinler 😊 bende ya bu hafta ya bir sonraki hafta gideceğim muayeneye kesinleşir diye düşünüyorum 😊
Sclozdgru Ozeeer maşallah maşallah benim de öyle 33+3 de kontrole gittim 2400 olmuş bende 10 kg aldım 🥰 bidaha ki kontrolüm 20 gün sonra dedi sizin de öyle mi hangi şehirdesiniz
Ozeeer Sclozdgru maşallah 🤗 sizin cinsiyet ne bana da 3 hafta sonra gel dedi ilk bebeğin mi Kahramanmaraş ta yasiyorum sen nerelisin
Halimegamze aaydingulsahhh güzel geciyor çok şükür bir kaç gündür enox iğne kullanmaya başladım kan pıhtılaşmam fazla çıktı. İnşallah o da normale döner