Aysungrc Bugün kan ile öğrendik beta 700, real tarihine göre 4+5 bu şekilde mi hesaplanıyor. Kadın doğuma ne zaman randevu almalıyım?
Aydanurisik Kbr12345 gece uykusu yok dusenli bı şekilde 2saatte bı uyaniyoruz üstüne gripte olduk daha yeni 🥲 sizde durumlar nasıl? ilk bebiş mi
Kbr12345 Aydanurisik evet benim ilk gebeliğim tecrubesizlikler var tabi ☺️ bende geçen hafta grip atlattıp uykumda şimdilik bi sorun yok gece acıkıyorum akşamları erken ve az yiyorum gece bi uyanıp bişi yiyip tekrar uyuyorum yatağımın yanına süt muz felan koyuyorum iyi oluyor çok şükür hamile olmak güzel bişi ya ☺️
Sevincblbl Aydanurisik griple nasıl mücadele ediyorsunuz ben 11 haftalığım bugün boğaz yanmam başladı ne yapmam lazım acaba ilaç alabiliyor musunuz
Esraern03 Gokturkmom_ 14+3 teyiz ama ultrason da 15+4 gözukuyor doktor portakal olmuşuz bile dedi sızın de olmuşmuydu
myangelson Htchma1 sağlıkla gelsinler 😊 bende ya bu hafta ya bir sonraki hafta gideceğim muayeneye kesinleşir diye düşünüyorum 😊
Suzican Kucuk_dunyam yani benim salon adet tarihime göre 5 haftalığım ama yarın randevum var doktor söylicek bakalım