Kcbs67 Aysenurr1 Son bir kac gundur mide bulantilarim baya azaldi canim suan iyi durumdayiz sukur siz ne durumdasiniz cinsiyetiniz bellimi 🥰
Aysenurr1 Kcbs67 bizim de hafif azaldı şükür yok 11 haftalikken gittim küçük olduğundan tahmin bile etmedi doktorumuz sizin belli mi
Tutaste_ Cansu-2600 ayaklarım agırıyp benim buara cok fena basamıyom ama kıcımın üstünede durmuyom 😀😀
Cansu-2600 Tutaste_ Ayyy yanliya yanliya yürüyorum bende 🙈🙈 En iyisini yapiyosun biliyomusun bence hareket çok önemli tabi çok çok fazla yormadan
Tutaste_ Cansu-2600 elektrik çarpar gibi oluyo yuruyunce dün yarım saat yürüdümde yattım uyudum ıkı saat 😀😀 bende oyleyım topallıyorum çok oturup kalkınca 😀
akkaya_1234 isimsizdir geçen haftalarda kıza benziyor dedi bu hafta net kız der inşallah bakalım bekliyorum heyecanla
Ozeeer Sclozdgru Kız bebek bekliyoruz 33+2 de 2165 kg di bende fazla almadım şükür 5-6 kg arası aldım sizde durumlar nasıl 🥰
Evin_450 Suzan_47 Bizim normal doğum bekleniyor bi sorun olmazsa normal olacak Allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız 🙏 Sizinkinin cinsiyeti ne