123sinem Mires bizde 25+5 haftalığız nasılsınız bu aralar ben artık geceleri çok fazla uyuyamıyorum birde arada kasığımda batma hissediyorum çok ağrılı bir durum değil ama ister istemez tedirgin oluyorum
Mires 123sinem özelden yazdım size sinem hanım aynı haftalardayız birbirimize yardımcı destek oluruz☺
BilinmezBiri Polestar0897 Yaaa bizde bir prenses bekliyoruzz 💞 Hayırlısıyla gelsinler hangi şehirdesinizz
Tutaste_ Cansu-2600 insallah oyle olur. Artık atrws yapınca hemen bebegim toplanıyo sinirlendiğim için bidaha sinirleniyorum 😀 valla cok kotu bş haldeyim
Cansu-2600 Tutaste_ O toplanma olayı normal bence ya ben sinirlenmesemde toplanıyor özellikle sağ tarafıma bı topluyor kendini aman Allahım 😁
Kbr12345 Gokturkmom_ benim iyi ya bi sorunum yok kansızlık ve demir eksikliğim var o yüzden çabuk yoruluyorum bide kuyruk sokumumda bi ağrı var o hamile olmadan öncede ara ara olurdu sanırım pöçüm eğilmiş benim
Gokturkmom_ Kbr12345 bende tsh yüksek çıktı en son ya onun için ilaç kullanıyorum 🙄 bakalım gittiğimizde ne çıkıcak sonuc
Kbr12345 Gokturkmom_ ufak tefek var bendede onlar ya kolesterol mesela bi tık yüksek B12,demir kan felan düşük az biraz crp değerim biraz yüksek o kadar olur ama kendimi iyi hissediyorum
melisaortaavci Songullkarci 16.haftadan sonra bebiş gösterirse cinsiyeti öğrenebilirsin. Benim 16 hafta ben de yeni öğrendim cinsiyeti
Songullkarci melisaortaavci 17.haftamda gideyim diyorum garanti olsun diye haftaya gideceğim inşallah öğrenirim🌸💞