Kbr12345 Gokturkmom_ nasıl gidiyor sizin durumunuz nasıl bizim c.tesi kontrolümuz vardı çok şükür iyiyiz gelişiminiz güzel dedi doktorumuz
Gokturkmom_ Kbr12345 Ben en son 26.haftada gittim doktora bizde durumlar iyi çok şükür bu sıra uyurken döndüğümde batmalar oluyor gibi biraz gittiğimde sorucam doktora onun dışında şükür bi sıkıntı yok sizin nasıl gidiyor
Eminenuryusuf Eminenuryusuf Ve eve geldikten sonra kahve rengi akıntı geldi acaba tekrar gitmelimiyim
DENIZ_55 Bsrackla ney yanlış çıkıyor detaylı anlatsan yardımcı olurum canım kimseye kulak as doktorun ne diyor
Bsrackla DENIZ_55 canım daha gitmedim doktorumda birşey demiyor ama etraf hep riskli geliyor yanlış çıkıyor riskli demişlerdi ama bebeğim sağlam doğdu diyor bana böyle dense kafaya çok takarım bir an vazgeçmeyi düşünüyorum açıkçası
Aysegulll_37_annelikk Ozeeer bizde bugün 34 olduk 🥰 nasılsınız ağrı sancı varmı bende hiç birşey yok şuan 😂
Ozeeer Aysegulll_37_annelikk Ne güzel keşke bende de olmasa ama belim çok kötü ağrıyor ayakta kalamiyorum fazla ayaklarım ağrıyor bebek büyüdükçe karnıma sığmıyor gibi hissediyorum nefes almakta zorlanıyorum 🥹 ama olsun canı sağolsun bebeisimin 🤗
nurella0101 zszs4721 maşallah sizinlede aynıyız gördünüz mü fasulyenizi ☺️biz gördük de geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle kalp atışlarını duyamadik ya bi
zszs4721 nurella0101 nurella0101 Geç döllenmeyse normaldir büyük ihtimal, evet gördük elhamdülillah Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla selametle kucaklamayı nasip etsin🥰🤲🏻
Merve32- Aysegulll_37_annelikk 🥰bir gün var aramızda sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏 🥰erkek mi kız mı bebişiniz
Cansu-2600 Gizemx20 Bizde 36+6yız bende normal doğum istiyorum bakalım rabbim hayirlisini güzellikle nasip etsin inşallah 🤲🌸