Htckbrkck Kızlar sizlere sorum olacak perşembe günü cinsiyet öğrenmek için devlet hastanesine gideceğim 14+5 haftalık olmuş olacağız o vakte kadar ilk kızımda özele gidip öğrenmiştim devletteki cihazlar bu haftalıktaki bebeğin cinsiyetini tayin edebilir mi gidip öğrenen var mı aranızda ?
Srp53 Htckbrkck bana da 12+4te söylemişti ama birkaç hafta daha beklense daha iyi dedi. Sonra özeldeki doktorum da doğruladı. Değişmedi hiç.
Miniklerinannesiyim Htckbrkck malesef canım söylese bile yanılma ihtmali %80 arkadaşıma 14 te söyledi ve cocuk 30 haftadan sonra kız cıktı bende 14te gitmiştim söylemedi 18de gittim erkek dedi ve değişmedi
zenciirii Ben şu anda 15+6 yım. Özele gidiyorum, doktorum 16. Haftada söyleyeyim iyice netleşsin dedi. Benim randevum da Cuma günü, sabırsızlıkla bekliyorum.
Htckbrkck Gokturkmom_ yaa ne güzel geç söylüyorlar diye duydum da ondan dolayı sormak istedim demek ki erken söyleyen doktorlarda varmış
xJade Benim doktorum 12. Haftada kemik yapısı erkeğe benziyor dedi. 14. Haftada da kesin erkek dedi. Yarın 28 haftalık oluyoruz hala erkek erken bildi yani
Htckbrkck Srp53 ne güzel beni de özelde ki doktorum 17. Hafta çağırdı ama sabırsızlanıyorum o vakit gelene kadar devlete gideyim bi öğreneyim dedim ama hayırlısı artık
Srp53 Htckbrkck normalde geç söylüyorlar da doktorla ortak tanıdık falan çıkınca bakmıştı. Yoksa 17-28den önce söylemiyor geneli devlet hastanesinin. İsterseniz gidin belki söyler bir şeyler.
Fehime_2232 Kızlar konudan bağımsız bişey soracağım devlette detaylı ultrason çekiliyor mu yoksa sadece özel de mi yapılıyor ?
myangelson Htckbrkck 2 hastane takipliyim üniversite hastanesinde ikili taramada sordum bu haftalarda yanılma çok oluyor dedi söylemedi 12. Haftada zaten tahmin ediyordum soylemeyecegini 😅 14+0 da enfeksiyon için buradaki ilçe devlete gittim cinsiyet ne zaman söyleniyor devlette dedim bu haftalarda belli olur artık dedi hadi gel bakalım dedi baktı ama bacaklarıni kapatmıştı bağdaş kurmuştu kesin göremedi doktor bacak arasındaki bacak olamaz erkek bebek dedi ama kesin değil 🥲 16. Haftadan sonra üniversiteye gideceğim bakalım onlar söyleyecek mi
Emsal_swvinc1 Htckbrkck ben devlete gidiyodum 16. Haftama kadar söylemediler kesinlessin diye , 13. Haftadaki ultrason görüntümü doktor bi tanidigima atmistim o kiz ihtimali yüksek demisti ama erkek oldugunu öğrendik bu tarz durumlar olabiliyor o yüzden en azından 16. Haftaya kadar beklemek daha sağlıklı bence bide bebek de önemli göstermek isterse tabi 🌸sağlıcakla alın kucağınıza