Yakamoz20 Linasenem bence her insanda farklı ben 5yil önce vuruldum tutmamışti 2 ay sonrasında kendim gebe kaldım pcos var bende canım ama genelde tutuyor
Yelizkhrmnn Linasenem bende pcos var daha önce bir sağlıksız gebeliğim oldu 9 haftalıkken sonlandı. 6 ay sonrasında femara + ç. iğnesiyle ilk denemede gebe kaldım şuan 37+4 heyecanla bekliyorum. İnşallah sizinde ilkten tutar
Kbraaa19999 Linasenem bendd pcos vardı 8 sene önce ilk cocuguma catlama ignesi ile ilk ay hamile kaldım suan 216 dogumlu oglum var suan 23 haftalık hamileyim kendiliginden geldi hic birsey kullanmadim
Ftmnur11 Yelizkhrmnn sağlıcakla kavuşun yavrunuza :) cinsiyetini nedir Genelde femara ile hamilelik olunca erkek diyorlarda
Pamiramsi Geçen ay sadece iğne vuruldum tutmadı ama rahmimde çok işlem yapılmıştı, rahim filmi, smear testi, hpv testi vs derken çok bakıldı ondan olmadığını düşündüm. Bu ay da femara+ iğne oldum iğnenin 11. Günü test günüme az kaldııı 🥹
Linasenem Kbraaa19999 inşallah bende de. Tutar bi yandan umudum var bi yandan fazla umutlanmak istemiyorum korkuyorum rabbim analı babalı büyütsün inşallah cnm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Pamiramsi Linasenem ederim tabikiii Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın. Duaların en kısa zamanda sana çok güzel bir şekilde dönsün 🥰😍
Linasenem Pamiramsi bende pcos hastasıyım hormon testi verdim herşey normal çıktı ama kilom varr biraz oda korkutuyor beni
Kbraaa19999 Linasenem aminn canim benim rabbim isteyen herkezin kucaginı doldursun insallah önce saglıklı sonra hayırlı evlat nasip etsin allahım 🤲🥰
Pamiramsi Linasenem bende de var onlar 😅 geçen ay 103 kiloda vuruldum ilk iğneyi tutulmadı Bu ay 93 kiloya düştüm şuan, inşallah tutar. Tutmuşsa haber veririm 🥹
Ftmnur11 Pamiramsi tam yumurtlama gününde ilişki olduğu için erkek olma olasılığı çok diyorlar.cogu kişide erkek diyor böyle tedavilerde hamile olanlar Allah gönlüne göre versin inşallah 😘