1Ali Hatceninblog öyleymiş🥹ilk defa bu kadar şiddetli yaşadım bu sefer doğuruyorum artık ne güzel demiştim😂
Muhammedmomss 1Ali iyiyim şükür ilaçla durdurdular şimdide hastaneye gidiyorum idrar kültürü sonucunu alıcam enfeksiyondan oldu benimki
Hatceninblog 1Ali hahaha doğrudur😂bende ufacik sancı girsin öyleyim 😁kocam gerçek sancı girdiğinde inanmayacak diye ödüm kopuyo 😂😂😂
1Ali Hatceninblog aynı bizde yalancı çobana dönücem az kaldı 😂adam eli kulağında bekliyor her seferinde beni
Ayseeeeak 1Ali evet gittim bende hiç sancım çıkmadı ve açılmamda yokmuş🥲😀 yalancı sancıymış demek ki ilk kez olunca gerçek sanmıştım
1Ali Ayseeeeak bakalım bizimde yalancı sancımı oldu ne oldu artık öğrenicez vakitlerinde gelsinler inşallah 🥲
1Ali Hatceninblog doğuramadım ben 😂sancılar doğuracak kadar çıkmadk maalesef yalancı sancı yaşamışım sanırım
Hatceninblog 1Ali seninkinin gelesi yok demekki 😂içeriyi seviyo belliki, erkek bebiş mi yoksa genelde erkekler geç geliyo diyolar ya ☺️
1Ali Feyzanurguc ben doğuramadım ya düzensiz sancım var ama doğuracak kadar bir şey çıkmadı maalesef 😂
1Ali Feyzanurguc gittim gittim dün, az ve düzensiz sancı çıktı biraz o kadar zaten sabaha kadar sancılarım geçmişti🥲