Öncelikle kendim adına sormuyorum.abim adına sorucam.yaklasik 9 yıllık evliliği boyunca her türlü hakareti, küfürü sürekli hir gür yapan, çocuklarına annelik asla yapmayan evinde bir gün yemek pisirmeyen bı kadın söz konusu ve son bir yıldır abimi başka biriyle aldatan bı kadin.son zamanlarda geceleri de eve gelmiyordu.burdan patlak verdi biz bunu yeni öğrendik.ama huzursuzluklar hep vardı abim cocuklar için sabretti ama artık son nokta oldu aldatması.yatmadigi adam kalmamış.calistigi bölgede yasaklı bölge koymuşlar artık kimlerle olduysa (Özür diliyorum bunu yazdığım için ) Saçma sapan şeylere sinirlenip abime bıçak cekmis.anlatamadigim daha birçok çok şey var .şimdi sadete gelirsem eğer çekişmeli boşanma davası açıldı ancak aldattığına dair tanıklık yapacak kişiler tehdit edildiği için geri çekildi .abim ortada kaldı hakim konusma ve banka kayıtlarını isterse muhtemelen kanıtlanir. Hakimin istememe durumu var mı bu konuşmaları vs.
Biraz karışık yazdım sanki ama burda yazılarak anlatılacak şeyler değil.abim de endişeli ya hakim istemezse diye.isin garip tarafı anneanne çocuklara baktığı için çocukları alırsan eğer kan çıkar diyede tehdit etmiş.